Cunoscut și sub denumirea de șemineu pe etanol, bioșemineul funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un șemineu sau de o soba pe lemne veritabilă.

Dacă ai rămas fără inspirație și nu mai știi ce cadou să oferi unui membru al familiei, persoanei iubite sau unui prieten drag, noi te ajutăm cu o idee inedită care va reuși să surprindă plăcut pe oricine, mai ales când este vorba despre un cadou deosebit, dar și practic în același timp. Așadar, profesioniștii în materie de soluții de încălzire alternativă îți prezintă spectaculosul bioșemineu!

Cunoscut și sub denumirea de șemineu pe etanol, acesta funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un șemineu sau de o soba pe lemne veritabilă. Este ideal mai ales pentru aceia dintre noi care locuiesc la bloc, într-un apartament ce dispune de un spațiu redus, deoarece nu necesită montajul complicat al unui coș de fum. Datorită versatilității sale, poate fi folosit în spații precum o masă în living, pe o terasa în aer liber, la petrecere sau chiar și în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. Variantele de amenajare sunt practic nelimitate grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici, care se pot amplasa pe mese sau mobilier, până la bioșeminee statice sau care se încastrează direct în perete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Bioșemineul funcționează pe un principiu destul de simplu: în rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului de la o oră și jumătate, până la câteva ore bune, fără întrerupere. Datorită combustibilului special (bioethanol) folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplăcut.

Mai jos vă prezentăm o serie de caracteristici și cele mai importante avantaje de care se bucură aceste modele de șemineu pe etanol:

- bioșeminelee reprezintă o soluție excelentă grație unui design special, bazat pe o vastă

  paletă de forme, materiale și culori care se pot înscrie cu ușurință și inspirație în orice

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Ghid pentru alegerea mobilierului interior Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine!

  poveste  de amenajare a locuinței, apartamentului sau terasei casei tale;

- arderea cu flacără adevărată ajută la crearea unei atmosfere autentice, împrumutată de la 

  un șemineu clasic pe lemne;

- datorită lipsei emisiilor de fum sau a mirosului neplăcut generat în timpul arderii clasice,

  aceste tipuri de șeminee nu presupun instalarea complicată a unui cos de fum;

- varietatea de forme și dimensiuni, fixe (de perete) sau mobile (ce pot fi mutate cu ușurință),

  transformă bioșemineul într-o soluție de încălzire versatilă, cu o mulțime de aplicații în  

  funcție de locul montajului;

- sunt potrivite atât pentru interior (în orice încapere a locuinței tale, inclusiv în baie), cât și

  pentru exterior atunci când condițiile meteo o permit, pe terasă, în grădină sau în propriul

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

  balcon de la bloc;

- din punct de vedere al costurilor, achiziția unui astfel de șemineu nu este costisitoare, mai

  ales că, prețurile pornesc de la sume cuprinse între 200 și 300 de lei.

Așadar, te invităm să evadezi din zona confortabilă a cadourilor monotone și să te răsfeți pe tine sau pe cei atât de dragi ție, cu un cadou inedit de casă nouă, ideal pentru orice locuință sau spațiu, disponibil în oferta experților sibieni de la PEFOC alături de o gamă completă de soluții de încălzire sau decor: focare de calitate premium, sobe rustice sau moderne - pe lemne sau peleți, seminee cluj electrice, clasice sau termoșeminee, precum și o varietate întreagă de accesorii sau materiale dedicate acestui univers fascinant al termicelor de calitate.

Sursa foto: pefoc.ro

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri