Spectacolul The Fly a fost selectat să participe miercuri, 29 august, de la orele 17:30 – 18:30 în Parcul Cișmigiu în cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale, un festival de tradiție și prestigiu al Teatrului Ion Creangă din București.

Primăria Municipiului București prin Teatrul Ion Creangă organizează a VII-a ediție a Festivalului Bucureștii lui Caragiale, în perioada 29 august – 2 septembrie 2018, în Parcul Cişmigiu din Capitală.

Spectacolul The Fly este o premieră pe scena românească prin îngemănarea inteligentă și minuțios explorată artistic a pianului și a pantomimei, într-un duo efervescent, plin de umor și fantezie pe note de jazz.

În urma acestui „art fusion” dintre muzicianul Marius Vernescu și actorul Alexandru Pribeagu  rezultă un spectacol modern, unic la nivel de reprezentare în România. Povestea  proiectului The Fly s-a născut din dorința celor doi artiști în explorarea creativă a diverselor linii de expresivitate umană și are la bază un crez comun: încrederea în complexitatea naturii umane. Reprezentația din cadrul Festivalului Bucureștii lui Caragiale va fi acompaniată de un band muzical cu un repertoriu variat ce explorează registrul urban al Bucuretiului traversat de tinerețe și istoria vie, un București definit de artistul Marius Vernescu într-un interviu acordat publicației Bucureștii Vechi și Noi drept ”un poem între note și oameni”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie

Spectatorul se descoperă într-un mod natural la contopirea dintre auditiv și vizual.

Spontaneitatea muzicală dublată de o prezență scenică vibrantă și puternic articulată, ofera publicului român șansa unei duble întâlniri spectaculoase ce poate reprezenta începutul, atât al unei instrospecții cât și al unei extrospecții umane, plecând de la o zona artistică cu o sensibilitate aparte.

Pianul produce emoția unei întâlniri cu sinele care este apoi remodelată prin forme de expresivitate vizuală si gestuală. Muzica este o amprentă puternică a trecutului, a acelor povești ce au luat naștere în diverse vremuri, ce poate astăzi sunt uitate sau ascunse undeva în subconștientul nostru. Toate acestea se contopesc și se sedimentează într-un tablou al orașului ce are o bogată întindere cronologică.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Repertoriul muzical ne introduce în atmosfera și farmecul unei cronologii artistice despre trecut în măsura în care registrul de expresiei al pantomimei adâncește extrospecția prin raportarea la toposul orașului, la  întâmplări, drame și povești cunoscute și mai puțin cunoscute din spatele melodiilor ce au animat sufletul urban din trecut până în prezent. 

Spectacolul The Fly este o incursiune către acele locuri comune care ne definesc viața, ce-și propune să gloseze trăirile, experiențele și idealurile sufletului uman într-un mod cât mai original și firesc cu putință.

Trailerul spectacolului The Fly:

Mai multe detalii puteți găsi pe Pagina de facebook.

Foto: Adi Tudose


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri