Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, organizează în perioada 25-27 ianuarie 2019 cea de-a V-a ediție TIC PITIC – ZILELE SMALL SIZE, un eveniment care urmărește să contribuie la promovarea importanței și beneficiilor Educației timpurii prin intermediul teatrului.

Dedicat copiilor de vârstă mică, TIC PITIC – Zilele Small Size se desfășoară la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă (Str. Biserica Amzei nr. 21-23), care devine, timp de 3 zile, un spațiu de explorare pentru micuții care fac primii pași în sala de spectacole.

Însoțiți de părinți sau bunici, copiii vor avea ocazia să vizioneze o suită de spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebeluși la preșcolari. Printre producțiile programate în weekendul 25-27 ianuarie se numără trei titluri din repertoriul Teatrului Ion Creangă: ÎmpreLună, Călătorii prin Galaxii și Pe mărimea mea, care a avut premiera în decembrie 2018, dar și un spectacol produs de Asociația MiniReactor din Cluj Napoca – Bucătăria familiei Balaur, în regia Deliei Gavlițchi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Tot în cadrul evenimentului va avea loc și atelierul muzical interactiv Ding! Cum se nasc sunetele?, o invitație adresată micuților cu vârsta sub 3 ani, care vor descoperi instrumentele muzicale și secretele sunetelor. Coordonat de muzicianul Radu Mihalache și actrița Carmen Palcu Adam, împreună cu actrițele Andreea Gaica și Oana Bănuță, atelierul se desfășoară sâmbătă, 26 ianuarie, în intervalul orar 11:00 – 11:40. Accesul la atelier este gratuit, în limita locurilor disponibile și a înscrierii prealabile, via e-mail (contact@teatrulioncreanga.ro).

PROGRAM

25.01, ora 18.00 – Pe mărimea mea (3-6 ani), spectacol – Teatrul Ion Creangă
26.01, ora 11.00 – Ding! Cum se nasc sunetele?, atelier muzical interactiv dedicat copiilor sub 3 ani
26.01, ora 18.00 – Bucătăria familiei Balaur (3-6 ani), spectacol invitat – Asociația MiniReactor
27.01, ora 11.00 – ÎmpreLună (sub 3 ani), spectacol – Teatrul Ion Creangă
27.01, ora 18.00 – Călătorii prin galaxii (4-6 ani), spectacol – Teatrul Ion Creangă

Biletele pentru spectacolele din cadrul TIC PITIC – Zilele Small Size se pot achiziționa online, pe www.entertix.ro și www.myticket.ro, sau de la Casa de Bilete a Teatrului.

TIC PITIC - ZILELE SMALL SIZE este un eveniment organizat anual, în ultimul weekend din luna ianuarie, în cadrul proiectului internațional „Small Size, Performing Arts for Early Years”. Programul se desfășoară simultan în mai multe orașe din lume: din Helsinki până în Madrid, din Londra până în Salzburg, din Mexic până în București.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri