26 Iulie 2019 publicat în Entertainment 29 share-uri

Cărțile sunt la modă în orice sezon - vara aceasta alege să descoperi cele mai ademenitoare locații de vacanță prin intermediul unor romane de călătorii!

Cărțile de vacanță sunt subiective, cel puțin când vine vorba despre ce titluri alegem de citit. Fie dorim să începem, în sfârșit, ceva ce am tot amânat, fie ne orientăm către titluri care ne poartă umbletul prin locuri la care poate nu ajungem atât de devreme pe cât ne-am dori. Motiv pentru care ne-am gândit să îți propunem șapte destinații de vacanță și câteva romane care să te trimită, prin intermediul cuvintelor, chiar în acele tărâmuri.

Un bilet pentru Paris de Jojo Moyes

Jojo Moyes are mai multe cărți de vacanță care se potrivesc la frunzărit în escapadele de vară. De data asta ne-am oprit asupra cărții de dragoste “Un bilet pentru Paris”. Aici o cunoaștem pe Nell, care are 26 de ani și care nu a călătorit niciodată până acum. Prin diverse împrejurări, ajunge la Paris și reușește să se descopere altfel îmbrățișând surprizele care vin la pachet cu acest oraș. Ocazie cu care ne vom plimba mult pe străduțele pariziene.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid LISTĂ Ministerul Educației face public riscul seismic al fiecărei clădiri școlare 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

O poți comanda aici

Înainte de ploi de Dinah Jefferies

Dacă vrei să descoperi o destinație mai exotică, poți încerca “Înainte de ploi” de Dinah Jefferies. Este un roman bestseller care se descrie ca “un amestec luxuriant și îmbătător de culoare și gusturi din India”. În anul 1930 o întâlnim pe ziarista Eliza, care după ce a rămas văduvă se refugiază în fotografie și asta îi aduce ocazia să cunoască familia regală

O poți comanda aici

Love & Gelato: Vacanță la Florența de Jenna Evans Welch

Înainte de a începe să citești această carte de vacanță, să știi că ar trebui să ai la îndemână niște înghețată. Nu de alta, dar romanul ăsta simpatic de vacanță, “Love & Gelato: Vacanță la Florența” ne poartă imaginația prin Italia și nu de multe ori este menționat acest desert dulce. Personajul principal al acestui roman de dragoste se plimbă mai ales prin Toscana, chiar în vacanța de vară, urmând pașii din tinerețe făcuți de mama sa.

Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Zalando și Paco Rabanne lansează o colecție capsulă disponibilă exclusiv pe Zalando

O poți comanda aici

Dincolo de Nil de Nicole C. Vosseler

Nicole C. Vosseler ne mută în continentul african împreună cu evenimentele din cartea “Dincolo de Nil”. În vara anului 1881 mai multe femei își văd idilele ruinate când bărbații lor sunt chemați la arme. Când unul dintre ei nu se întoarce acasă, o tânără visătoare pleacă în căutarea lui. Chiar dacă asta înseamnă să ajungă dincolo de Nil, în deșertul din Sudan.

O poți comanda aici

Secretul Helenei de Lucinda Riley

În urmă cu douăzeci și patru de ani Helena a petrecut o vacanță fermecătoare în Cipru, locul unde s-a îndrăgostit prima oară. Când primește moștenire o casă în aceeași locație, aceasta revine aici și redescoperă nu doar frumusețea locului, ci și nenumărate secrete. Deja un subiect destul de ofertant pentru a începe o escapadă în țara din Marea Mediterană.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser

O poți comanda aici

Strigătul păsării kiwi de Sarah Lark

Nouă Zeelendă se descoperă în această carte de vacanță, “Strigătul păsării kiwi”, carte care încheie o trilogie. Romanul este o saga de familie plină de culoare în minunatele ținuturi insulare din Oceanul Pacific. Descoperim prin prisma personajelor, în zorii secolului XX, o “poveste pasionată despre dragoste, război, maturizare, pierdere, umilințe și izbăvire”. Cel puțin așa ni se promite.

O poți comanda aici

Cele șapte surori. Povestea Maiei de Lucinda Riley

Povestea începe în prezent, când întâlnim niște surori care se reunesc în casa în care au crescut, care este de fapt un castel izolat pe malul unui lac. Fiecare dintre ele primește un indiciu pentru o moștenire. Una dintre ele ajunge tocmai în Rio de Janeiro, în Brazilia și va trebui să pună cap la cap propria poveste.

Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Ghid pentru alegerea mobilierului interior

O poți comanda aici

Foto homepage: By Tropical studio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri