3 dintre cele mai romantice filme din toate timpurile pe care să le vezi împreună cu persoana iubită

14 August 2019 publicat în Entertainment 18 share-uri

Iată câteva dintre cele mai romantice filme din toate timpurile pe care să le vezi împreună cu persoana iubită.

Genul romantic este unul extrem de vast - de la comedii siropoase până la drame cu încărcătură emoțională - și, de-a lungul timpului, industria cinematografică a excelat în a ilustra povești de dragoste care au făcut ca îndrăgostiții din întreaga lume să viseze la iubirea perfectă.

Unele dintre filmele romantice, proiectate în cinematografe în urmă cu 20 - 30 de ani, sunt difuzate, în prezent la posturile TV, înregistrând audiențe la fel de mari ca în momentul apariției. Având televizoare cu dimensiuni din ce în ce mai mari, vizionarea acasă a unui film clasic poate fi o reconstituire a unei seri petrecute într-o sală de cinema, în urmă cu câțiva ani. Iată, așadar, câteva dintre cele mai romantice filme din toate timpurile pe care să le vezi împreună cu persoana iubită.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

1. „Titanic“

Cine nu a auzit până astăzi povestea tragică a cuplului Rose și Jack? Apariția filmului „Titanic“ în 1997 a fost un adevărat succes. Pelicula a fost nominalizată la 14 categorii ale premiilor Oscar și a câștigat 11 distincții. Kate Winslet și Leonardo DiCaprio au jucat rolurile principale în producția americană, regizată de James Cameron, despre care acesta a spus că este o metaforă a răului din lume, dar în același timp și o poveste despre iubire.

O adaptare fictivă a scufundării pachebotului Titanic, considerat cel mai impunător și mai luxos obiect în mișcare construit vreodată de om, filmul spune povestea a doi tineri din clase sociale diferite, care se îndrăgostesc în timpul primei - și ultimei - călătorii a navei. La apariția filmului, James Cameron mărturisea că și-a dorit să facă acest film pentru a arăta „moartea dramatică“ a navei, dar și „scurta și glorioasa ei viață“.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

2. „Dirty Dancing“

Sunt peste trei decenii de la apariția producției „Dirty Dancing“ și este în continuare unul dintre cele mai îndrăgite filme din toate timpurile. A fost lansat în august 1987, iar atunci echipa din spatele filmului nu a prevăzut impactul cultural pe care urma să îl aibă lungmetrajul cu Jennifer Gray și Patrick Swayze în rolurile principale. Deși astăzi nimeni nu ar putea să-și imagineze „Dirty Dancing“ fără Jennifer Gray și Patrick Swayze, cei doi nu au fost primele opțiuni ale regizorului Emile Ardolino. Inițial, actorului american Val Kilmer i-a fost propus rolul lui Johnny Castle, iar Sarah Jessica Parker și Sharon Stone au fost la audiții pentru rolul lui Baby.

Cu o coloană sonoră care a devenit la fel de celebră ca filmul și un dans - în scena de final - care a fost recreat în multe producții cinematografice și la nunți din întreaga lume, „Dirty Dancing“ este unul dintre cele mai romantice lungmetraje din toate timpurile. De asemenea, replica lui Johnny Castle, rostită de Patrick Swayze - „Nobody puts Baby in a corner“ -, este cunoscută în prezent de toți cinefilii și nu numai.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caria dentară – ce este și cum se tratează

3. „Casablanca“

O poveste clasică despre iubire și virtute, filmul „Casablanca“, regizat de Michael Curtiz, a apărut în 1942. Humphrey Bogart joacă rolul bărbatului care trebuie să aleagă între dragostea pentru o femeie (Ingrid Bergman) și ajutarea soțului ei (Paul Henreid) de a scăpa din orașul marocan Casablanca, pentru a-și continua lupta împotriva naziștilor.

Filmul, în care Humphrey Bogart joacă primul său rol romantic, s-a bucurat de un succes neașteptat, astăzi fiind considerat unul dintre cele mai bune filme ale secolului XX.

Povești de dragoste cu o puternică încărcătură emoțională, filmele „Titanic“, „Dirty Dancing“ și „Casablanca“ se numără printre cele pe care să le vezi împreună cu persoana iubită, ori de câte ori vreți să evadați din rutina zilnică.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Foto: Minerva Studio/ Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri