Spectacolul și-a propus să urmeze un itinerariu prin imaginarul colectiv și personal al fiecăruia, în căutarea celor mai autentice forme de expresie.

Comunicat de presă

Șase muzicieni și actori sunt în căutarea răspunsului la o întrebare de actualitate însă la care puțini se gândesc. „Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?”

Prima formulă de răspuns va fi oferită la Avanpremiera spectacolului de luni, 15 iunie, de la ora 17:00, în transmisiune directă de la Biblioteca Națională a României, pe platforma www.EnjoyTV.ro și pe pagina de Facebook EnjoyTV Romania. Evenimentul va avea loc fără public.

Spectacolul și-a propus să urmeze un itinerariu prin imaginarul colectiv și personal al fiecăruia, în căutarea celor mai autentice forme de expresie. Pe cuprinsul mai multor reprezentații, și în urma unui laborator de cercetare care va funcționa în paralel, piesele de puzzle întâlnite pe acest drum vor duce proiectul către un discurs finalist în toamna acestui an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

Regia: Adrian Sitaru

Mentori: Ioana Flora, Luiza Zan

Cu:

Ana Turoș

Andrei Mărcuță

Alexandru Arcuș - saxofon

Iulian Ochescu - pian

José Almar - chitară

Laura Benedek - chitară bas

„În momentul de față, suntem la stadiul cel mai interesant, în care punem cap la cap acest puzzle. Mă duce cu gândul la un rollercoaster emoțional, în care fiecare spectator se va regăsi, atunci când se gândeste la ideea de iubire.” - Ioana Flora

„Despre ce vorbim când cântăm despre iubire?” este un proiect cultural organizat de UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România și este co-finanțat de AFCN – Administrația Fondului Cultural Național.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri