27 Decembrie 2018 publicat în Familie 6 share-uri

Aceasta este îmbrățișarea mea simbolică pentru fiica mea, în noul an, anul când știu că îi vor crește aripi și își va lua zborul spre o nouă etapă importantă în viața ei:

O mamă îi adresează fiicei sale adolescente aceste sfaturi de viață care pot să fie o sursă de inspirație pentru noi toți, indiferent de vârstă. Niciodată nu ar trebui să ne oprim din evoluție, introspecție și din a învăța ceva nou.

Fiica mea va împlini în anul ce vine vârsta majoratului și acesta este un moment important pentru amândouă. Am întocmit o listă cu lecții pe care le-am învățat eu însămi de la viață și aș vrea ca fiica mea să pornească pe drumul ei având deja aceste conștientizări importante. Îi promit fiicei mele că îi voi fi alături mereu și în momentele ei de împlinire și bucurie, dar și atunci când se va simți descurajată. Aș vrea ca aceste cuvinte ale mele să o înconjoare precum o îmbrățișare și ele să îi dea forța de a merge mai departe… și mai departe. Timpul este neiertător cu noi toți, dar numai nouă ne stă în putere să îl îmblânzim și să facem ca fiecare clipă să conteze, măcar cu puțin mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Aceasta este îmbrățișarea mea simbolică pentru fiica mea, în noul an, anul când știu că îi vor crește aripi și își va lua zborul spre o nouă etapă importantă în viața ei:

Draga mea fiică,

  1. Trăiește-ți visurile în viață și în dragoste. Mergi după instinctele tale și ignora ceea ce te presează ceilalți să faci!
  2. Călătorește, explorează, cunoaște lumea! Trăiește-ți viața!
  3. Petrece-ți timp în natură, conectează la liniștea și frumusețea ei, crede-mă, acest lucru îți va crește aripi.
  4. Bărbatul pe care îl alegi trebuie să te merite. Trebuie să fie deștept, respectuos, bun și să se poarte frumos cu părinții săi, trebuie să fie amuzant și deschis spre evoluție.
  5. Comunică cu mama ta. Constant. Spune-i ce faci, simți, gândești, urăști, iubești sau te derutează.
  6. Învață la perfecție 5 rețete care te vor salva în orice ocazie. Ai grijă să fie mai mult decât paște sau omletă. :))
  7. Dorește-ți mereu mai mult, nu te plafona în limitări de moment.
  8. Deschide-ți sufletul față de iubirea adevărată. Iar când o vei găsi, lasă-te purtată, savureaz-o și nu îi dă drumul. Este cea mai frumoasă parte a vieții.
  9. Să nu crezi că știi toate răspunsurile. Fii deschisă față de perspectivele celorlalți. Ascultă înainte să îți exprimi o opinie. Gândește-te la ceea ce au de spus. Ascultă activ.
  10. Fă-ți timp pentru tine însăți. Meditează, scrie în jurnal, plimbă-te. Găsește momente de tăcere care să fie doar ale tale. Acest obicei te va ajuta să procesezi ceea ce ți se întâmplă și să iei decizii mai bune.
  11. Ai grijă de corpul tău. Găsește un sport care îți place și practică-l.
  12. Fă-ți un meniu și o listă de cumpărături la început de săptămână. Acest lucru te va ajuta să nu faci cumpărături impulsive și să îți planifici mai bine bugetul.
  13. Pentru cele mai proaspete produse, alege piața producătorilor locali.
  14. Așternuturile proaspete te vor ajuta să îți începi săptămâna minunat, sau dacă ești stresată, acestea te vor ajuta să te relaxezi.
  15. Nu îți fie frică de căderi. Fă greșeli. Acestea te vor ajuta să evoluezi în viață. Cheia este să nu ai nici un regret.
  16. Crezi în tine! Nu te compară cu celelalte persoane. Ești la fel de capabilă, frumoasă și deșteaptă ca oricine.
  17. Odată ce începi să câștigi bani, pune de-o parte pentru pensie. Poate că nu te gândești că este important, dar economiile te pot ajuta în orice situație. Trăiește momentul, dar investește și în viitor. Mereu. Nu am cuvinte să spun cât de important este acest aspect.
  18. Pune câte un pic din salariul tău și pentru a strânge un buget ca care să îți dea libertatea de a o lua oricând de la început. Iar acești bani te vor ajuta să investești în visurile tale.
  19. Găsește acel ceva care te pasionează și încearcă să câștigi bani făcând acest lucru. Îți va aduce mult mai multe satisfacții.
  20. Să ai tot timpul asigurare medicală. Niciodată nu se știe când vei avea nevoie de aceasta. E mai bine să fii acoperită.
  21. Ai grijă de Planeta noastră. Reciclează, reciclează, reciclează!
  22. Nu cheltui aiurea. Nu ai nevoie de atât de multe lucruri. Lucrurile își pierd din valoarea și se perimează, pe când experiențele nu. Serios, investește mai mult în experiențe și în oameni.
  23. (Oricât de greu mi-ar fi să admit – HAHA!) Mama ta nu are tot timpul dreptate. Asigură-te doar că ai mereu un argument bun, solid care îți va folosi să o convingi.
  24. Fii bună. Fii bună mereu cu tine însăți și cu ceilalți.
  25. Fii autentică mereu. Nu încerca să te schimbi sau să fii precum alte persoane. Există o singură persoană asemenea ție în această lume. Chiar tu.

Cu drag,

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Leagăn pentru toată copilăria Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Mama!

Foto: Shutterstock/ Dubova


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri