21 Ianuarie 2019 publicat în Familie 13 share-uri

Iată trei lucruri surprinzătoare legate de nunți:

Căsătoria e unul dintre cei mai importanți pași pe care îi faci în viață. Decizia de a-ți petrece restul vieții cu o persoană trebuie tratată cu cea mai mare seriozitate, iar majoritatea oamenilor așteaptă chiar și ani de zile pentru a face acest pas. În consecință, atunci când nunta propriu-zisă are în sfârșit loc, e normal să ne dorim să sărbătorim cât mai bine.

Puțini sunt însă conștienți de extremele la care unii oameni sunt dispuși să meargă când vine vorba de ziua cea mare. În Guinness Book of Records, există peste 171 de recorduri stabilite în domeniul nunților, lucru care ne arată cât de multe sacrificii sunt dispuși oamenii să facă pentru a transforma această zi într-una cu adevărat specială. Iată trei lucruri surprinzătoare legate de nunți:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

1. Verigheta este extrem de prețioasă. Uneori la propriu

Verigheta este un element important în fiecare nuntă, pentru că este un simbol material al uniunii dintre cei doi soți. Tradiția de a purta verighete e una foarte veche, dar care se păstrează intactă și în prezent. Materialul din care sunt fabricate cele mai multe verighete este aurul sau platina. Iar acestea sunt folosite atât în cazul verighetelor simple, cumpărate de la magazine de bijuterii obișnuite, cât și în cazul celor cumpărate de la branduri de renume. Deși există și oameni care își fac verighetele la comandă, după propriile gusturi, nu mulți sunt cei care apelează la materiale diferite de aur sau platină.

Un bijutier în Elveția a folosit însă o abordare foarte diferită, în fabricarea inelelor sale, stabilind prin asta și un record mondial. Astfel a luat naștere primul inel fabricat 100% din diamant, conform Guinness World Records. Vestea bună este că inelul este încă disponibil și poate fi cumpărat, însă prețul de achiziție situat la 70 de milioane de dolari este unul foarte piperat, chiar și pentru cei mai înstăriți oameni.

Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

2. Prinderea buchetului poate deveni un eveniment în sine

Orice nuntă reușită are nevoie de un oarecare echilibru între cele două sexe. Astfel, dacă numărul bărbaților și al femeilor este disproporționat în favoarea sexului puternic, nu se va dansa prea mult, iar acea petrecere nu va fi una foarte distractivă. Însă asta nu înseamnă că nu se poate exagera și în sens invers.

Astfel, în aprilie 2017, la nunta din Japonia dintre Charlene Pearson și Leon Watts, au luat parte nu mai puțin de 253 de domnișoare care au încercat să prindă buchetul miresei, stabilind astfel și un record mondial. Cuplu de australieni a spus mai târziu că au vrut să stabilească acest record pentru a aduce puțină bucurie orașului japonez Hita, grav afectat de un cutremur puternic în anul anterior.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

3. O nuntă poate găzdui mai mulți invitați decât ți-ai putea imagina

Cu toții ne dorim ca la nunta noastră să participe un număr cât mai mare de invitați, însă suntem constrânși financiar să păstrăm numărul acestora în limite rezonabile. Nu este însă și cazul acestui cuplu din India, care a stabilit un record mondial cu numărul de invitați prezenți la aniversarea marii zile. V.N. Sudhakaran, fost ministru al statului Tamil Nadu și N. Sathyalakshmi, o vedetă de film consacrată în India au avut 150.000 de invitați la nunta lor.

Întregul eveniment s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a costat cuplul peste 750 de milioane de rupii (aproximativ 23 de milioane de dolari) din care meniul s-a ridicat la suma de 621 de mii de dolari. Mai mult, întregul drum de patru kilometri de la templu și până la locul evenimentului a fost acoperit cu petale de trandafiri și decorat cu peste 600 de coloane grecești.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Ghid pentru alegerea mobilierului interior Principiile de bază ale mașinii CNC

Sursă foto: KirylV via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri