26 Martie 2019 publicat în Familie 129 share-uri

Iată care este mesajul pe care un profesor din Atlanta a dorit să îl transmită tuturor părinților....

Iată care este mesajul pe care un profesor cu experiență din Atlanta a dorit să îl transmită tuturor părinților și care a fost făcut public de jurnalista Maureen Downey pe www.ajc.com.

Scrisoarea unui profesor pentru părinți

Dragă părinte,

Eu sunt un pedagog. Pot crea un mediu sigur pentru copilul tău și care să îi stimuleze procesul de învățare. Pot să îl încurajez pe copilul tău și pot să îl ajut în timpul procesului de învățare. Pot să îl învăț pe copilul tău cum să gândească logic și creativ. Pot efectiv să îl învăț materia din programa școlară. Pot să îi provoc intelectul copilului tău.

Pot să identific punctele slabe și atuurile academice ale copilului tău. Pot să lucrez cu punctele sale slabe și să construiesc pe baza punctelor sale forte. Pot să dezvolt o relație plină de încredere și respect cu copilul tău. Pot încerca să construiesc o relație eficientă părinte – profesor. Pot să creez o experiență educațională pozitivă pentru copilul tău. Copilul tău va pleca din clasa mea având cunoștințele necesare pentru a fi bine pregătit pentru drumul educațional care îl va urma de acum încolo.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Dar nu pot singur.

Eu nu sunt tu, nu sunt părintele. Nu pot garanta că copilul tău are parte de o odihnă corespunzătoare noaptea sau de o dietă sănătoasă. Nu pot să mă asigur că copilul tău va ajunge la timp la școală și va lipsi de la ore doar când este absolut necesar. Nu pot face din educație o prioritate și acasă.

Nu îi pot asigura copilului tău acasă un mediu în care literatura să facă parte din el. Nu îi pot limita copilului tău timpul pe care îl petrece pe telefon sau gadgeturi sau navigând pe social media. Nu îi pot insufla copilului tău valoarea educației așa cum o poți face tu.

Nu pot fi tras la răspundere în totalitate când tu ești înștiințat despre problemele de disciplină care îi afectează procesul de învățare. Nu te pot forța să participi la întâlniri și ședințe pentru a discuta despre cum putem lucra împreună astfel încât să valorificăm la maximum potențialul copilului tău. Nu îi pot demonstra copilului tău că fac tot ce îmi stă în putință pentru că tu și eu să fim o echipă care lucrează împreună înspre binele și interesele lui.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Cu toată sinceritatea, în ciuda încercării mele de a-ți educa copilul, fără cooperarea ta, aș duce o luptă anevoioasă. Te rog așadar, dragă părinte, să înțelegi și să-ți dai seama de rolul extraordinar pe care îl ai în a obține rezultate educaționale pozitive pentru copilul tău.

Cu respect,

Profesorul copilului tău

Sursa: www.ajc.com

Foto homepage: By Phovoir /Shutterstock

  • Esti in cautare de jucarii si jocuri educative? Vino la Garbo Smart Parenting! Pe 13 aprilie 2019, la Baby Spa în cadrul Aviației Wellness Center va avea loc evenimentul Garbo Smart Parenting – educație prin joc si joacă. Mai multe detalii aici.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri