Iată câteva idei deosebit de romantice de cerere în căsătorie:

Cererea în căsătorie este un moment special în viața oricărui om, pe care și-l va aminti în detaliu o vreme îndelungată. De aceea, mai toate cuplurile doresc să marcheze acest eveniment deosebit cu gesturi romantice și idei creative. Locul și modul în care e pusă întrebarea pot fi la fel de importante ca oferirea unui inel special. Aceste experiențe devin în timp amintiri dragi, care îi unesc pe oameni și care pot face un cuplu mai puternic.

Iată câteva idei deosebit de romantice de cerere în căsătorie:

1. Vânătoarea de comori cu o surpriză la final

Această idee este perfectă pentru cuplurile care adoră misterul, puzzle-urile și aventura. Vânătoarea de comori presupune să rezolvi indiciu cu indiciu, ajungând la final la „comoară”, care, în acest caz, este chiar marea întrebare însoțită de un inel de logodnă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ideea acestei cereri de căsătorie a fost pusă în practică de un american care a inclus pe lista indiciilor locuri care însemnau ceva pentru relația lor. Spre exemplu, unul dintre bilețele avea următorul mesaj: „Următorul tău indiciu te așteaptă în locul unde am întâlnit pentru prima dată iubirea vieții mele”, potrivit How They Asked. Totodată, viitoarea logodnică a ajuns, urmărind indiciile, la programări la manichiură și la întâlniri cu prietenele sale și familia, care au devenit martori la frumoasa cerere în căsătorie.

2. Cererea de căsătorie imortalizată secundă cu secundă

O altă cerere de căsătorie a presupus o zi distractivă care a culminat cu o mare surpriză. După mai multe activități plăcute și relaxante, un cuplu a mers la o cabină foto pentru a face câteva fotografii jucăușe, în care se strâmbă, râd și se distrează, conform Bride Story. Ceea ce nu știa ea era că el avea inelul pregătit. Partea cea mai bună la această cerere în căsătorie este că reacția ei la vederea inelului de logodnă, una de surpriză și entuziasm, a fost imortalizată cadru cu cadru. Apoi, la ieșirea din cabină, întreaga familie o aștepta pe viitoarea mireasă ca să o felicite.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

3. Un film diferit la cinema

Unele săli de cinema pot fi închiriate pentru evenimente private. Pentru cuplurile cinefile, aceasta poate fi o idee deosebită de cerere în căsătorie. Ca totul să fie perfect, mai lipsește doar un scurt-metraj din înregistrări și fotografii cu fericita pereche. Filmul se încheie cu cererea în căsătorie și oferirea inelului de logodnă. Nu doar că e o experiență inedită să ai o sală de cinema la dispoziție (doar pentru cuplu sau și pentru cei dragi), dar filmul care îi are ca protagoniști pe cei doi va rămâne pentru totdeauna să le aducă aminte de momentele frumoase.

4. O cerere în căsătorie dulce

Pentru gurmanzi și amatorii de dulciuri, cererea în căsătorie se poate transforma într-o experiență culinară. O idee pe care unele cupluri o pun în practică este de a comanda un tort personalizat. Atât prin ingrediente, cât și ca aspect, desertul trebuie să fie creativ și creat în funcție de preferințele și gusturile viitoarei mirese. Bineînțeles, mesajul de pe tort constă în întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Pentru ca impactul să fie cât mai mare, e bine să fie ales un maestru cofetar cunoscut și ca tortul să integreze elemente personalizate, legate de relația viitorilor logodnici.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

5. Surpriza de pe tavan

Cererile în căsătorie publice nu sunt pentru toată lumea. Unele cupluri preferă să se bucure de relația lor în mod privat și preferă gesturile naturale celor grandioase, așa că multe cereri în căsătorie sunt făcute de fapt acasă. Ce moment poate fi mai personal decât cel când stați în pat și vă țineți în brațe? De aceea, o idee pentru astfel de cupluri este să scrie marea întrebare pe tavanul din dormitor folosind stickere fosforescente. În acest caz, importantă este surpriza, așa că pretendentul trebuie să aibă grijă să nu fie surprins atunci când decorează camera.

Sursă foto: By George RudyShutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri