Pe 15 iunie copiii intră în vacanță, așa că ne-am gândit că e rost de idei de cadouri pentru elevi!

După un an întreg în care cei mici au trudit pentru rezultate școlare pe măsură, aceștia intră în sfârșit într-o bine meritată vacanță. Pe 15 iunie sună clopoțelul pentru ultima oară în acest an și aceștia vor mai reveni abia peste trei luni pe culoarele spre clasă. Dacă vrei să îi răsplătești pentru eforturile depuse în a învăța, ne-am gândit să îți facem câteva propuneri de cadouri pentru elevii premianți. Desigur, poți opta și pentru dulciuri, vacanță, ținute, dar noi ne-am orientat către câteva jocuri care să îi mențină atenția ageră.

Jocuri pentru elevi: cadouri board games moderne

Joc board game Bătălia Magilor

Copiilor le plac provocările și mai ales cele care implică aventuri. Pentru că le place să gândească dincolo de limite, prichindeii vor aprecia un joc de societate care implică vrăji, magie, ființe supranaturale. Acest produs va dezvolta și îmbunătăți coordonarea, dexteritatea, comunicarea, îndemânarea și logica. Și plus că îi va ajuta să lege ceva prietenii faine dacă invită la distracție un grup de colegi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Îl poți comanda aici

Joc de copii Comorile Ascunse

Pentru copiii care tocmai au terminat clasa a opta, ar fi o idee tare inspirată să le iei ceva jocuri care să îi întărâte să exploreze lumi ascunse. Dacă al tău deja citește mai mult decât majoritatea, un joc ce îi dă acces la tărâmuri fantastice ar fi minunat.

Jocul board game Comorile Ascunse se poate juca cu 2-6 parteneri și implică multe surprize. La componente are o tablă de joc, 55 cărți de joc, 120 jetoane de joc, 6 pioni ursuleți, 1 zar și regulament de joc.

Îl poți comanda aici

Joc board games Sherlock Holmes

Cadouri pentru elevii premianți înseamnă și un joc ceva mai smart, mai solicitant. Dacă deja știe cine este Sherlock Holmes, unul dintre cei mai iscusiți detectivi, atunci cu siguranță ca un joc cu acesta ar fi perfect. 221 Baker Street se joacă în patru, dezvoltă gândirea strategică, este potrivit atât pentru băieți cât și pentru fete și este versiune în limba română.

De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Cei implicați vor fi puși să rezolve cazuri fascinante - se livrează cu tablă de joc cu 14 locații 75 cartonașe de cazuri, broșura de reguli, indicii și soluții, carnețel pentru soluții, 6 pioni, cartonașe și 1 zar.

Îl poți comanda aici

Joc board game cu Harry Potter

De fapt este un joc Top Trumps Match versiunea Harry Potter. Și cum prichindelul nu doar că are habar despre lumea de la Hogwarts, ci și adoră acest univers - plus că a avut rezultate bune la școală - încurajăm să îi iei un astfel de cadou.

Se aduc în atenție 15 personaje din seria de cărți J.K. Rowling și trebuie să se realizeze o linie de cinci cuburi cu imaginea protagonistului favorit - pe verticală, orizontală sau diagonală.

Îl poți comanda aici

Joc puzzle magnetic

Puzzle Magnetic cu 216 bile magnetice multicolore (variază între albastru, roz, roșu, mov și galben). Practic, un joc de puzzle gândit cât mai digital. Concret - cu sferele din cutie se pot construi forme felurite de modele cât mai atrăgătoare. Acest exercițiu va pune la lucru imaginația copilului dornic să se joace cu mintea și cu posibilitățile.

Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Îl poți comanda aici

Cadouri pentru elevi: jocuri de societate educative clasice

Set 10 jocuri clasice în cutie de lemn

Pentru că cei mici se plictisesc repede, mai bine îi iei un set cu jocuri. Am găsit un pachet cu 10 jocuri la cutie de lemn de mahon. Setul cuprinde o gamă variată de jocuri pe placul tuturor, putându-se juca de copii sau în familie.

Se poate alege dintre șah, table, dame, mancala, marocco, Pick-up, Sticks, Mikado, Tintar/ Mill/ Nine Men`s Moris, X și 0, Tic-Tac-Toe, Noughts & Crosses, Mind Magic, șah Chinezesc și Roll'Em, Insanity.

Îl poți comanda aici

Colecție de 50 de jocuri clasice

Aceste jocuri de societate contribuie la dezvoltarea imaginației, gândirii logice, a spiritului de competiție și abilităților sociale. Practic optezi pentru cadouri pentru elevii premianți și oferi unul singur. În componentă se găsesc 3 table cu 6 fețe de joc, 15 puluri albe, 15 puluri negre, 2 zaruri, 24 de pioni (6 seturi a câte 4 pioni). Și desigur, se livrează cu instrucțiuni pentru a da de cap tuturor opțiunilor.

O poți comanda aici

Joc de cărți Charades

Jocul Charades conține 30 de cărți diferite și un cronometru cu nisip. Parte din colecția Mudpuppy, acesta creează jocuri și puzzle-uri ce promovează creativitatea dezvoltând imaginața copilului și educarea lui. Confecționate din lemn sau carton acestea vor incita la distracție.

Îl poți comanda aici

Foto homepage: YAKOBCHUK VIACHESLAV /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri