3 Decembrie 2019 publicat în Familie 53 share-uri

Cel mai frumos si simpatic copacel de toamna pe care il poti face acasa, impreuna cu copilul tau, dintr-o banala punga de hartie!

Poti face diverse activitati acasa impreuna cu micutul tau astfel incat sa il ajuti sa isi manifeste creativitatea si imaginatia, dar si sa isi exerseze capacitatea de atentie si rabdare. Mai mult ca sigur ca urmatorul proiect poate fi amuzant si distractiv pentru amandoi si ca rezultatul final va va incanta deopotriva pe amandoi. Nu ai nevoie decat de un creion, o foarfeca, o punga de hartie (de preferinta o punga lunga si mai ingusta), o rigla, un lipici de hartie si de 2-3 coli colorate de hartie (pot fi galbene, rosiatice sau maro). Urmeaza rand pe rand pasii din tutorialul foto si puteti obtine cel mai incantator si simpatic copacel de toamna. Desi afara e tare frig, uite ca frunzele acestui copacel curajos nu s-au scuturat deloc sau fie, s-au scuturat macar un pic, dar asa, mai mult de frumusete si rasfat :).

Pasul 1 

Acestea sunt lucrurile de care ai nevoie. Le-am enumerat si mai sus putin ♦♦♦

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște
Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 2

Cu ajutorul unei linii si al unui creion, desenati dungi paralele de-a lungul pungii.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 3

Urmati intocmai liniile trasate cu creionul si taiati punga cu foarfeca de-a lungul dungilor desenate. Acestea vor fi benzile ce vor da nastere ramurilor copacului :).

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 4

Dupa ce ati taiat toate dungile trasate cu creionul, rasuciti cealalta parte a pungii ramasa intacta, adica cealalta jumatate a pungii, pana la baza ei. Aceasta va reprezenta trunchiul copacului.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 5

Dupa ce ati format trunchiul copacului, rasuciti benzile de hartie intre ele astfel incat sa formati ramurile copacului pe care vor atarna frunzele.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 6

Pentru a conferi mai multa stabilitate copacului, lipiti de baza pungii cu ajutorul lipiciului un carton mai solid.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 7

Pe colile colorate de hartie, desenati cu creionul forme de frunze.  Cum procedati exact? Taiati o fasie din coala colorata si indoiti-o astfel incat sa fie dubla. Trasati apoi cu creionul viitoarele frunze pe o parte, dar si pe cealalta. 

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 8

Decupati cu o foarfeca frunzele trasate cu creionul.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Pasul 9

Lipiti (cu lipici) frunzulitele colorate de ramurile copacului. Pentru un plus de efect, puteti lasa cateva frunze si la baza copacului, pe suportul unde aveti de gand sa il expuneti, pentru a crea impresia de frunze cazute si de toamna :).

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Et voilà, REZULTATUL FINAL

Simplu, distractiv si minunat, nu-i asa :)? O fi iarna afara, dar noi vom mai avea un pic de toamna in casa.

Foto: By 13Smile /Shutterstock

Foto fr si main: By 13Smile /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri