17 Decembrie 2019 publicat în Familie 3 share-uri

Iată câteva idei simple, originale și memorabile de cadou pentru un nou-născut:

Aducerea pe lume a unui copil este un eveniment unic, impresionant, superb în viața oricui. Nu doar părinții se bucură de un astfel de moment, dar și apropiații lor, prietenii și rudele acestora. Sărbătorirea unui eveniment de o asemenea anvergură trebuie să fie una cu totul deosebită. Și acum intră în discuție eterna problemă a celor care merg în vizită pentru pentru a face, pentru prima oară, cunoștință cu noul membru al familiei – ce-i duci în dar unui nou-născut? Trebuie să fie ceva spectaculos, ceva care să-i stârnească fiori de emoție micuțului/micuței peste mulți, mulți ani, când va revedea darurile primite în primele săptămâni de viață.

Descopera cele mai frumoase cadouri pentru bebe aici.

Iată câteva idei simple, originale și memorabile de cadou pentru un nou-născut:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Cele mai frumoase cadouri pe care le poate cineva primi sunt cele care au amprenta personală ale celui care le dăruiește. Așa că un obiect hand-made, făcut chiar de tine, este mereu o opțiune bună de luat în calcul. Poate ceva croșetat, pictat, modelat sau asamblat de tine. Dacă nu ai niciun fel de îndeletnicire în ale meșteritului sau nicio inspirație în acest sens, îi poți face, de exemplu, un colaj foto cu momentele frumoase ale vremurilor în care s-a născut, din fotofgrafii cu anumite decoruri și circumstanțe urbane. În acest fel, peste ani mulți, va putea vedea cum arăta locul și lumea în care a venit pe lume. 

Hainuțele pentru nou-născuți deosebite vor rămâne o amintire frumoasă. Costumașele ce imită ținutele personajelor clasice, fabuloase din basme și povești vor fi, cu siguranță, păstrate și se vor transforma, în timp, într-o frumoasă amintire a copilăriei. Sau hainele personalizate cu fel de fel de combinații de cuvinte unice, haioase, pot fi o alegere potrivită în materie de cadou. Un body, o bluză sau un tricouaș cu mesaje precum “Mic, voinic, greu de oprit!” sau “N-am nicio vină că-s adorabilă!” vor fi, mai mult ca sigur, foarte apreciate.

Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Jucăriile sunt, iarăși, o alegere de cadou potritvită. Da, va primi multe alte jucării de-a lungul copilăriei, dar dacă îi oferi ceva deosebit, pe a ta o va pune la loc de cinste și o va prețui mult, mult timp. Cele mai potrivite, în acest sens, sunt cele clasice ale căror design și însemnătate nu se demodează niciodată – păpușile cu chip din porțelan, mașinuțele cu telecomandă etc.

Nou-născuții au nevoie de cadouri cu o simbolistică aparte, cu totul speciale, așa că data viitoare când ai nevoie de o idee de dar potrivită, gândește-te la lucruri mărețe, direct proporționale cu importanța unei vieți omenești.

Featured foto by morrowlight via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri