Unul dintre beneficiile traiului contemporan este acela că din ce în ce mai mult, producătorii de produse electrocasnice și îngrijire personală propun o sumedenie de soluții pentru înfrumusețare pe care le putem folosi chiar la noi acasă.

Această perioadă este o bună ocazie pentru a vă achiziționa produse de îngrijire la prețuri foarte bune. Cei de la eMag.ro promovează campania Crazy Days și propun reduceri de 40%. Nouă ne-au atras atenția în mod special epilatorul Philips, ondulatorul BabyLiss și peria rotativă de la Rowenta. Mai multe detalii mai jos:

Look de salon cu Epilator IPL Philips Lumea

Pentru că toate ne dorim o piele fină și catifelată, epilatorul este una dintre cele mai căutate produse de îngrijire personală acasă.

Astfel, Philips propune tehnologia IPL profesională la domiciliu, dezvoltată cu ajutorul dermatologilor:

IPL înseamnă lumina intens pulsată. Philips Lumea aplică pulsații delicate de lumină la rădăcina firului de păr, punând foliculul într-o fază de repaus. Drept urmare, cantitatea de păr de pe corp se reduce în mod gradual. Repetarea tratamentului îți lasă pielea frumoasă și fără păr, fină la atingere. Tratamentul de prevenire a creșterii părului este sigur și delicat, chiar și în zonele sensibile. Philips Lumea este testat clinic și dezvoltat cu ajutorul dermatologilor pentru un tratament ușor și eficient, în confortul propriei locuințe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Epilatorul poate fi achiziționat de aici, la preț redus.

Look de salon cu Ondulatorul automat BaByliss Curl Secret

Avem adesea dimineți agitate când vrem să economisim cât mai puțin timp pentru înfrumusețare. Buclele perfecte pot fi realizate acum datorită acestor produse electrice inovatoare în domeniul înfrumusețării și îngrijirii parului. Părul aranjat frumos ne face să ne simțim bine și încrezătoare în noi înșine și fără îndoială, putem să realizăm cu repeziciune un look de salon, chiar la noi acasă. Pentru dimineți perfecte, un astfel de ondulator poate fi alegerea nimerită.

Mai multe detalii și modalitățile de achiziționare ale produsului, găsiți aici.

Look de salon cu peria rotativă de la Rowenta

Conform producătorului, acesta este un instrumentul perfect pentru a obține un look elegant chiar la tine acasă: Brush Activ' Premium Care usucă și aranjează părul în mod impecabil pentru rezultate ca la salon în confortul casei tale. Produsul promite o strălucire superbă și un volum uimitor care acum sunt la îndemâna oricui.

Produsul poate fi achiziționat la preț redus de aici.

Foto homepage: Shutterstock/ Viktoriya Ivanenko
    


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri