Un ten hidratat este un ten fericit!

Știm cu toții că apa este vitală pentru organismul nostru și pentru fiecare celulă din el, dar și extrem de prețioasă pentru menținerea sănătății și frumuseții pielii, cel mai mare organ al corpului uman. Indiferent că avem un ten mixt, uscat, normal sau gras, cu toții ne putem confrunta la un moment dat cu problemele cauzate de pielea deshidratată și de neplăcerile cu care vine la pachet: senzația aceea de “piele care strânge”, aspră la atingere, înroșită, uneori puțin dureroasă sau lipsită de suplețe și de “viață”.

Ce zici de o piele sănătoasă și hidratată indiferent de anotimp? De un ten perfect hidratat timp de 72 de ore? De un ten strălucitor, cu aspect revigorat și proaspăt, care arată și se simte minunat? Bineînțeles că este posibil dacă faci alegerile potrivite, ai un stil de viață sănătos, te hidratezi corespunzator și optezi pentru produse de îngrijire cu un efect puternic hidratant chiar și pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Prin urmare, încearcă să bei apă, cât mai multă apă, de bună calitate. Nu face rabat de la cele 8 pahare pe zi, iar dacă ți se pare greu să urmezi acest obicei, pentru un plus de prospețime și o extra doză de antioxidanți pentru piele, adăugă câteva felii de castraveți și lămâie/lime în paharul de apă sau chiar câteva frunze de mentă. Apa este esențială pentru o hidratare optimă, iar hidratarea internă nu poate avea decât efecte benefice.

În același timp, asigură-te că incluzi în dieta ta zilnică fructe și legume cu o capacitate mare de hidratare și cu un conținut ridicat de apă precum castraveți, roșii, salată verde, castraveți, țelină apio, ridichi, afine, pepeni, piersici, prune, castraveți, ardei sau salată verde.

Bucură-te așadar de fiecare clipă din viața ta și acordă-i totodată și tenului tău o îngrijire adecvată, uitând de pielea uscată sau deshidratată. Experții de la Estee Lauder au creat noul DayWear Anti-Oxidant Sorbet Creme SPF 15 ce dispune de o formulă specială, intens hidratanta, care ajută pielea să își recapete aspectul său natural proaspăt și luminos.

Ultra hidratare, hidratare timp de 72 de ore

Cu o textură ultra-ușoară, ca de mătase, DayWear Anti-Oxidant 72H-Hydration Sorbet Creme SPF 15 nu conține uleiuri care să încarce inutil tenul. Tocmai de aceea, se absoarbe în piele încă de la prima aplicare și hidratează intens și în profunzime, timp de 72 de ore.

Strop cu strop, aplicare după aplicare, tenul tău se va simți reîntinerit și revigorat, gata să facă față provocărilor de zi cu zi.

Nu trebuie să îți faci griji nici în privința protecției solare, căci DayWear Anti-Oxidant Sorbet Crème SPF 15 oferă și filtru de protecție împotriva razelor UV, putând fi purtat oricând. În plus, formula sa de îngrijire este îmbogățită și cu un complex puternic de 5 antioxidanți, menit să protejeze pielea împotriva poluării și radicalilor liberi atât de nocivi. În scurt timp, pielea ta va căpăta un aspect mai sănătos, mai catifelat, mult mai neted.

Oferă-i pielii tale o porție zdravănă de hidratare. Și de fericire!

Foto homepage: EKATERINA SOLODILOVA /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri