5 Aprilie 2019 publicat în Frumusete 1 share-uri

Cremele de corp ar trebui alese în funcție de nevoile corpului, ale pielii, care de cele mai multe ori îți arată câteva semne privind cerințele.

Cremele de corp nu sunt un accesoriu, ar trebui să fie obligatorii de bifat în ritualul zilnic de înfrumusețare. Poate că nu știi exact ce îți trebuie, dar cu siguranță că pielea ta îți va mulțumi pentru orice răsfăț aplicat.

Cremele de corp ar trebui alese în funcție de nevoile corpului, ale pielii, care de cele mai multe ori îți arată câteva semne privind cerințele: uscare, mâncărimi, iritare, sensibilitate. Oricum ar fi, aplicarea unei loțiuni după fiecare duș ar putea face minuni, dacă acest proces este făcut conștiincios și cu regularitate. În timp, pielea va deveni mai catifelată, mai sănătoasă, mai netedă. Iar tu, cel mai probabil, vei fi mai încrezătoare.

Cremă de corp cu efect de calmare de la Nuxe Rêve de Miel

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 5 Creme tartinabile vegetale și sănătoase, care vor schimba definiția micului dejun sau a gustărilor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

După o zi agitată și obositoare, înviorează-ți pielea cu o  cremă catifelată care hidratează și are acțiune emolientă. Brandul Nuxe Rêve de Miel este unul care combină ingredientele naturale cu eficiența științei, având grijă să activeze simțurile. Pentru tipurile de piele sensibilă sau uscată, crema de corp conține miere și uleiuri botanice care repară și alină iritațiile, acolo unde sunt, fără a lăsa senzația de zonă grasă.

O poți comanda aici

Loțiune de Corp Victoria's Secret Coconut Passion

Loțiunea de Corp Victoria's Secret cu cocos și fructul pasiunii este una cu un parfum exotic, cu o mireasmă care parcă te trimite într-o vacanță pe o insulă exotică cu plaje infinite. Lasă o senzație plăcută pe corp, care conferă o textură de răsfăț, intrând rapid în piele. Ca ingrediente aromate se mai remarcă vanilia, mușețelul, aloe vera - împreună complotează pentru o mireasmă dulce, tentantă și răcoritoare.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții

O poți comanda aici

Cremă De Corp Village Cosmetics cu vitamina E și ulei de jojoba

Pentru rezultate imediate, se recomandă folosirea zilnică a cremei de corp de la Village Cosmetics. Produsul de beauty cu vitamine E și ulei de jojoba este unul care protejează și hidratează pielea uscată, fiind absorbit în doar câteva clipe. Este un produs german, foarte apreciat în rândul doamnelor și domnișoarelor.

O poți comanda aici

Cremă de Corp revitalizantă DermaSel SPA cu rodie

Ca ingrediente active, cremă de corp de la DermaSel Spa are ulei din semințe de rodie (beta-caroten, zinc, seleniu și polifenoli), rodie, vitamina C, vitamina E. Împreună, toate aceste componente naturale înfrumusețează și protejează celulele pielii. Acestea vor fi apărate de factori externi, optimizând metabolismul. Concret, crema va preveni iritațiile, va conferi un aspect tânăr și sănătos al pielii și va îmbogăți pielea unde se masează crema de corp.

Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

O poți comanda aici

Collistar Special Perfect Body cremă de corp pentru fermitatea pielii anti celulită

O cremă de corp foarte bună, dacă vrei să elimini sau să diminuezi aspectul de coajă de portocală al pielii, ar fi loțiunea Collistar Special Perfect de la un brand italian, Aceasta atenuează și tratează celulita, pielea devenind mai fermă și mai netedă, având totodată efect de hrănire și activând ca factor emolient. Se aplică, se masează cu mișcări circulare, se repetă.

O poți comanda aici

Foto homepage: By FotoDuets /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri