Acestea sunt cele mai norocoase zodii ale Horoscopului în următoarele 3 luni. Este și zodia ta printre cele Alese?

Află care sunt cele mai de succes zodii vara aceasta.

Astrologie Vara 2018: Top 5 Cele mai fericite zodii

1. Horoscop Vara 2018 Gemeni

Pozitivitatea și capacitatea ta de a privi mereu partea bună a lucrurilor este ceea ce îți aduce fericirea în această vară. Realizezi absolut tot ceea ce îți propui, iar acest lucru îți dă mereu încredere.

Puterea ta interioară este ceea ce îi va ajuta si pe cei din jurul tău. Vei deborda de energie propulsându-i astfel și pe cei apropiați. Vara aceasta sunteti determinați în absolut tot ceea ce vă propuneți iar zâmbetul de pe buze va fi precum un tatuaj. Determinarea voastră de a reuși este ceea ce va face ca toate lucrurile frumoase să vi se întâmple. Vara 2018 este perioada în care ai să atragi tot ceea ce ți-ai dorit vreodată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto: Shutterstock/ Ennona Gavrilova_Ellina

2. Horoscop Vara 2018 Balanță

Foto: Shutterstock/ Ennona Gavrilova_Ellina

În următoarea perioadă veți da dovadă de multă reziliență, determinare și creativitate. Acest cocktail de energii pozitive vă va ajuta în toate aspectele vieții, în perioada ce urmează.

Vei chema fericirea în viața ta în lunile ce urmează, pentru că vei fi autentic/ă, pentru că vei ști să îți fii un adevărat prieten.

În următoarea perioadă te vei înconjura de oameni buni și te vei gîndi de două ori dacă cineva merită sau nu să fie în viața ta.

3. Horoscop Vara 2018 Berbec

Foto: Shutterstock/ Ennona Gavrilova_Ellina

Zodia Berbec este în TOP 3 Horoscop Vara 2018

Pentru persoanele născute în zodia Berbec, vara 2018 va fi momentul întoarcerii la sine, va fi momentul când veți reuși să preluați controlul asupra vieții voastre.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Iată de ce, aceasta va fi una dintre cele mai importante veri ale vieții voastre. Veți simți cu nesaț dulcea mireasmă a libertății. Veți scăpa de condiționări și frici inutile, iar acest lucru vă dă aripi. Vă veți simți creativi și curajoși, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Foto homepage: Pexels/ i love simple beyond

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri