Septembrie bate la ușă. Haideți să vedem ce ne rezervă astrele pentru prima lună de toamnă și care va fi energia noastră personală dominantă în această perioadă a culesului recoltelor.

Berbec – Horoscop septembrie 2018

Septembrie 2018 îți va provoca limitele, dacă ești născut/a în zodia Berbecului. Răbdarea și limitele emoționale îți vor puse la încercare.

Îți va fi de mare ajutor ca în următoarea perioadă să te înconjori de oameni dragi și să accepți orice formă de ajutor emoțional care îți este oferită, chiar dacă nu prea îți stă în fire să te bazezi pe ceilalți. Pentru cei născuți în Berbec, luna septembrie 2018 este un test de anduranță și răbdare dar și o perioadă de învățare.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Berbec este: Răbdarea.

Culoarea norocoasă: Castaniu.

Foto: Shutterstock/ Gorbash Varvara

Taur – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în Zodia Taur, luna septembrie 2018 va însemna o punte către schimbare. Cei născuți în Taur ar trebui să încerce să privească lucrurile cu ușurătate mai degrabă decât cu disperare. Cei născuți în această lună ar trebui să se concentreze mai degrabă pe aspectele pozitive ale vieții lor, încercând să le transforme într-un motor pentru evoluție și îmbuntațirea vieții.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Taur este: Ambiția.

Culoarea norocoasă: Violet.

Gemeni – Horoscop septembrie 2018

Pentru cei născuți în Zodia Gemeni, luna Septembrie 2018 va fi o perioadă foarte bună. Veți atinge performanțele la care visați de multă vreme și veți simți cum în sfârșit tot ceea ce vă propuneți se materializează.

Vă veți simți inspirați pentru iubire și tandrețe, astfel încât luna septembrie va fi și o lună a iubirii pentru cei născuți în Gemeni.

Energia lunii septembrie pentru cei născuți în Gemeni este: Performanță.

Culoare norocoasă: Auriu.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri