Toamna este aici, cu magia ei, copacii se îmbracă în straie care ne bucură privirile, în nuanțe de maro, galben și portocaliu. Ceața se revărsă pe străduțele din fiecare cartier pentru a ne da fiori plăcuți în fiecare dimineață.

Toamna este aici, cu magia ei, copacii se îmbracă în straie care ne bucură privirile, în nunate de maro, galben și portocaliu. Ceața se revărsă pe străduțele din fiecare cartier pentru a ne da fiori plăcuți în fiecare dimineață.

Aceasta este perioada anului când încă din vremuri ancestrale, oamenii se bucură de abundența vieții, pentru că este vremea culesului recoltelor. Trecerea către anotimpul rece este un moment important din punct de vedere astrologic. Data echinocțiului de toamnă - 22 septembrie poartă cu sine încărcătura energetică a transformării și înțelepciunii.

După cum probabil știți, din punct de vedere spiritual, fiecare din cele patru sezoane are influența să inconfundabilă asupra vieții noastre. În timp ce vara semnifică cultivarea intențiilor noastre, astfel încât acestea să crească și să devină realitate, toamna reprezintă momentul când culegem roadele eforturilor noastre și muncii pentru ceea ce ne dorim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Echinocțiul de toamnă este momentul când trebuie să vă uitați la muncă pe care ați făcut-o până acum și să vă bucurați de toate lucrurile pe care ați ajuns să le îndepliniți. Este momentul recunoștinței. Este timpul să vă simțiți mândri/e de realizările voastre. Ziua Echinocțiului de Toamnă va aduce cel mai bun sezon pentru trei dintre zodiile Horoscopului fie că este zodia nașterii sau zodia ascendentului.

Foto: Pexels/ luizclas

Foto homepage: Pexels/ Matheus Bertelli

Echinocțiul de Toamnă - Horoscop: BALANȚĂ

Pentru cei născuți în Balanță, Echinocțiul de Toamnă aduce câteva dinre cele mai bune zile ale anului. Acest moment marchează o perioadă de împlinire și satisfacție sufletească pe care nu ați mai simțit-o demult. Perioada Toamnei va fi în general caracterizată de multe reușite, de energie pozitivă și productivitate. Soarele se întoarce în Balanță și te provoacă să te privești într-o oglindă simbolică pentru a regăsi mândria pentru absolut tot ceea ce ai reușit până în acest moment. Cât de mult ai evoluat de la ultima ta aniversare? Este viața ta dierită acum?

Calitățile tale se reflectă în ceea ce faci și nu este un moment mai bun decât cel de acum, pentru a-ți manifesta încrederea de sine și autenticitate.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri