Ruxandra Ioana Drăgan, colaboratoarea noastră de la Manifest Tarot, ne invită din nou în lumea fascinantă a intuiției, a arhetipurilor. Află cum se dezvăluie această săptămână din perspectiva cărților de tarot.

În fiecare săptămână, citiți  pe Garbo.ro Taroscopul oferit de Ruxandra Ioana Drăgan.

**Urmăriți Manifest Tarot pe Facebook și YouTube

TAROSCOP Berbec 5 -11 noiembrie 2018

 6 de Spade

Pentru tine săptămâna vine cu nevoia de a te distanţa de anumite situaţii pentru a câştiga claritate mentală. Probabil ultima perioadă a fost marcată de conflicte interioare şi de întrebări care s-au învârtit în jurul nevoii de a schimba un set de valori şi credinţe. Cel mai probabil acest conflict interior s-a manifestat şi în conflicte cu cei din jur. Pentru tine, lucrurile complicate sunt obositoare, aşa că ai nevoie săptămâna aceasta să te detaşezi de tot ceea ce te consumă şi îţi strică starea de spirit.

Dacă poţi, o călătorie – chiar şi scurtă sau o schimbare de peisaj ţi-ar prinde bine să pui nişte ordine şi linişte în gânduri şi sa iei cele mai bune decizii cu privire la ce e cazul să laşi în urmă.

TAROSCOP Taur 5 -11 noiembrie 2018

Pajul de Bâte

Săptămâna te găseşte onorând cerinţele lui Uranus în Taur: adică foarte dispus/ă să iei orice provocare ca pe un joc interesant din care ai ce învăţa despre tine. Deşi poate te surprinde şi pe tine flexibilitatea şi curajul de care dai dovadă, te bucuri de el din plin.

Pajul de Bâte te asigură că e mai multe decât în regulă să te prezinţi ca un spirit liber şi să îmbrăţişezi schimbarea şi noile începuturi. Pasiunea pentru viaţă se resimte din plin şi te împinge către un tip de explorare nefamiliar pentru că nu ţine cont de grijile lumeşti. Dacă de regulă tu reprezinţi un agent de stabilitate pentru cei din jur, săptămâna aceasta eşti încurajat/ă să te mişti prin viaţă cu libertate totală aşa cum simti. Poţi fi sigur/ă că cei din jur te vor privi ca pe o sursă de inspiraţie.

Rămâi pozitiv/ă şi spontan/ă dar temperează-ţi impulsurile. Entuziasmul tău îi va impresiona pe ceilalţi dar dacă devii prea nerăbdător/are sau îţi pierzi interesul prea repede, îi vei îndepărta pe ceilalţi şi vei pierde timp.

TAROSCOP Gemeni 5 -11 noiembrie 2018

Regele de Spade

Felicitări, ai reuşit să depăşeşti provocările săptămânii trecute cu brio, deşi numai tu ştii cât de greu ţi-a fost. Însă, dacă te examinezi cu atenţie vei constata că toate au avut un rol în a te ajuta să-ţi cristalizezi maturitatea şi obiectivitatea.

Dacă este nevoie ca săptămâna această să iei decizii majore, te poţi baza pe capacitatea ta de a face alegerile bune. Lasă-ţi raţiunea să arate direcţia şi lasă-ţi emoţiile de-o parte pentru moment. Ţi se cere să te bazezi pe logică. Dacă trebuie să iei decizii care îi privesc pe cei din jur, asumă-ţi adevărul şi integritatea. Acţionează ferm. Nu te teme să pari prea sever/ă. Odată ce decizi, rămâi pe poziţii. Abordările ferme sunt necesare.

Rămâi obiectiv/ă. Detaşează-te de ceea ce nu este necesar şi pastrează-ţi neutralitatea.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri