Anul 2019 va fi anul iubirii pentru noi toți. O perioadă de înflorire și bun-augur în sectorul dragostei. Dar 5 dintre zodii se vor bucura în mod special de influența Planetelor Saturn și Jupiter în viața lor amoroasă. Saturn aduce maturitate, iar Jupiter conexiune și bucurie.

TAUR

Vești bune pentru nativii din Taur! Saturn este în sectorul intimității din Decembrie 2017 și este în armonie cu semnul vostru, iar această influență se va manifesta și în 2019. Este o mare ușurare pentru cei născuți în Taur, după perioade lungi de insatisfacție și neîmplinire.

Foto: Pixabay

Foto hompage: Pixabay

Mai mult decât atât, Jupiter va juca de asemenea un rol important în ceea ce privește viața voastră amoroasă în 2019. Jupiter intră și el în secorul intimității și al relațiilor, aducând magie și sentimente de pace și conexiune cu persoanele dragi din viața voastră. Jupiter va sta în casa intimității până în Decembrie 2019, asigurându-vă un an glorios în materie de dragoste, intimitate, prietenie și relații romantice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2019 este un an bun pentru decizii importante în materie de căsătorie sau a construi un cămin împreună cu cineva.

Îți recomandăm și Horoscopul italian 2019: Previziuni detaliate pentru următorul an

TOP 4 CELE MAI NOROCOASE ZODII ÎN 2019


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri