Pe 22 decembrie 2018 avem de-a face cu o superbă lună plină, o lună care pică la 0 grade în semnul Racului, magică prin semnificațiile astrologice pe care le are.

Pe 22 decembrie 2018 (ora 19:49 în România) avem de-a face cu o superbă lună plină, o lună care pică la 0 grade în semnul Racului, magică prin semnificațiile astrologice pe care le are și prin faptul că o putem admira în toată splendoarea în preajma Crăciunului, o sărbătoare profund spirituală. Interesant este și faptul că astronomii o caracterizează ca fiind cea mai lungă fază de lună plină a întregului an 2018, ceea ce îi sporește vibrația energetică. În plus, tot pe 22 decembrie are loc și Solstițiul de iarnă.

Meteorologul Scott Sutherland de la Weather Network a declarat că în decembrie 2018 faza lunii pline va înregistra un total de 15 ore și 32 de minute. “Este cea mai lungă Lună Plină a întregului an. Din decembrie 2018, când a fost pe cer timp de 15 ore și 54 de minute pe data de 20-21 decembrie, nu am mai văzut o Lună Plină care să dureze atât de mult”, se arata pe www.express.co.uk.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat

Luna plină în Rac - un adevărat portal către dragoste, afecțiune, conexiune familială

Luna plină din Rac de pe 22 decembrie creează un aspect benefic cu Uranus, ceea ce înseamnă că vom fi capabili să lăsăm deoparte energia tumultoasă, ostilitatea, supărarea sau mânia cu care ne-am mai confruntat ocazional în ultimele săptămâni. Ne îndreptăm în schimb spre o perioadă frumoasă care stă sub semnul schimbărilor pozitive și al surprizelor, deschizând calea către oportunități neașteptate și noutați.

Foto: natalia_maroz /Shutterstock

O lună plină în Rac pune accentul asupra familiei și asupra căminului, dar ne scoate la iveală și emoțiile și ne face să trecem cu prea multă ușurință de la o stare emoțională la alta. Pe ultima sută de metri a anului, în preajma unei mari sărbători care ne învață să ne bucurăm, să ne deschidem inimile mai mult către divinitate, dar și unii către ceilalți, Luna Plină din Rac de pe 22 decembrie ne provoacă să ne uităm în urmă, să uităm și mai ales SĂ IERTĂM pentru a putea merge mai departe.

Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Școala de dans Arthur Murray Bucharest depășește pragul de 1000 de clienți TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY

În opoziție cu Lună plină în Rac se va afla Soarele, ceea ce poate evidenția în multe cazuri dualitățile și opozițiile din viața noastră și poate activa mici crize personale sau interioare. Manifestările emoționale vor fi la ele acasă, dar le putem da cu ușurință o direcție pozitivă și constructivă fiind mai toleranți, mai răbdători, mai iubitori. Să nu ne consumăm energia pe lucruri inutile, să ieșim din rutină, să ne angajăm în schimbări și lucruri noi căci acum este momentul lor. Ai încredere în instinctele tale și profită de lucrurile și întâlnirile minunate de care vei avea parte în acest an.

Foto: Alla Simacheva /Shutterstock

Sub influența acestei luni pentru mulți se deschide un portal către romantism și dragoste, dar și al posibilităților de a cunoaște persoana potrivită. Racul este un semn asociat cu relațiile, iubirea și intimitatea și energia sfârșitului de decembrie este una caldă, care alina, îngrijește, te determină să îți reîncarci bateriile în sânul familiei. Poate tocmai de aceea, mulți dintre noi vom simți mai mult ca niciodată nevoia de a ne retrage în sânul familiei și a ne petrece cât mai mult timp înconjurați de cei dragi, angajându-ne în diverse activități ce țin de cămin, socializarea familiară, activități festive.

Kaufland anunță programul magazinelor de Paște Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Mai mult, Venus în conjucție cu Neptun favorizează relaxarea, visarea cu ochii deschiși, idilele. În cupluri, atingerea, tandrețea, compasiunea, dar și conexiunea la un nivel spiritual profund și intens sunt parametri sub care vor evolua și înflori multe cupluri în această perioadă. Tot în această perioadă se pot lega cu ușurință noi prietenii, dar și atracții puternice în cazul celor care sunt single.

Foto homepage: natalia_maroz /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri