Pătrunde în lumea magică a cărților de Tarot și află cum va fi Noul An, în plan general sentimental și financiar. Pentru multi dintre noi, Anul 2019 va fi un an de reinoire pe plan spiritual, cu provocari în zona dezvoltării personale.

Predicțiile generale trebuie văzute, înainte de toate, ca divertisment. Asta nu le face în nici un caz complet lipsite de adevăr sau de înțelepciune. Trebuie să ținem cont de faptul că fiecare dintre noi e unic și are control asupra propriilor alegeri. Acest material care se adresează unui grup mare de oameni nu poate să definească trăirea personală cu precizie, spune Ioana Ruxandra Drăgan, autoarea acestor previziuni bazate pe simbolurile și energia cărților de tarot.

Cum va fi ANUL 2019, pentru toate zodiile  

Berbec

Un an plin de noi începuturi și decizii majore. De asemenea, un an care va da posibilitatea de a vă regăsi pe voi înșivă, de a vă simți bine și de a-i ajuta și pe cei din jurul vostru să facă același lucru. 2019 este anul când revine speranța referitoare la aspecte ce păreau să fie încheiate.

Aflați mai multe prin intermediul acestui video:

Taur

Pentru cei născuți în Zodia Taur, 2019 va fi un an plin de creativitate, de energie. Veți fi mai spontani și mai creativi cu resursele voastre. Pe plan general, 2019 este marcat de ideea de parteneriat și conexiune emoțională cu o altă persoană.

Aflati mai multe prin intermediul acestui video:

Gemeni

Pentru Gemeni, 2019 va fi un an în care veți fi provocați să lucrați la nivel mintal. Veți fi provocați să aflați unde anume credințele voastre, gândurile și modul de a comunica nu vă mai servesc și va creează o realitate care nu este neapărat dezirabilă pentru voi.

Aflați mai multe prin intermediul acestui video:

Citește mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri