Mercur intră în retrograd din data de 5 martie, până în data de 28 martie și va aduce cu sine obișnuitele încurcături de situație, tensiunea și confuzia, mai ales la nivelul comunicării inter-personale.

Mercur intră în retrograd din data de 5 martie, până în data de 28 martie și va aduce cu sine obișnuitele încurcături de situație, tensiunea și confuzia, mai ales la nivelul comunicării inter-personale. 6 dintre semnele zodiacului vor fi afectate de acest aranjament astral, însă cu puțină perseverență și conștiința de sine, oricine poate să evite efectele negative ale lui Mercur retrograd.

Gemeni - influența lui Mercur retrograd

Cei născuți în Gemeni vor fi afectați de mercur retrograd pentru că Mercur este planeta care le patronează zodia. Dacă în general manifești un talent înnăscut în toate ariile comunicării, lucrurile vor intra pe un făgaș turbulent sub această influență.

Te vei strădui mai mult să te faci înțeles/lesă și va trebui să ai mai multă grijă cum îți formulezi criticile la adresa celor cu care vei intra în contact pentru a nu provoca situații de iritare și un disconfort ce poate ușuor escalada. Dar relaxează-te. Atâta vreme cât vei face tot ce îți stă în putință pentru a negocia, vei putea să ții orice situație în control.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidova

Rac - influența lui Mercur retrograd

Ca persoana născută în Zodia Rac ai deja tendința de a fi o persoană un pic dramatică, dar în timpul lui Mercur retrograd e posibil ca impulsivitatea ta să explodeze.

Orice emoție pe care ți-ai blocat-o până acum va ieși la suprafață, ceea ce poate să devină covârșitor pentru oamenii din jurul tău care se vor simți atacați, chiar dacă poate, tu ai motive întemeiate să te superi și să reactinezi. În această perioadă, este important să înțelegi importanța modului în care ne formulăm opiniile și ne exprimamă sentimentele. E mai bine și mai sănătos să te gândești de două ori înainte de a spune ceva.

Imagine: Shutterstock/ Tatiana Davidova

Leu - influența lui Mercur retrograd

Chiar dacă în general ești lumina oricărei petreceri, lucrurile vor lua o turnură neașteptată pentru tine în perioada lui Mercur retrograd. Vei intra într-un con de umbră și vei simți că orice ai face, este dificil să captezi atenția celor din jur.

Totuși, gândește-te la această perioadă ca la o pauză benefică pentru a te conecta mai mult cu tine însuți și a folosi energia pe care o trimeteai mai degrabă spre exterior. Curând îți vei relua locul din lumina reflectoarelor.

Imagine: Shutterstock/ goccedicolore.it

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri