Luna plină de pe 19 februarie cade în semnul Fecioarei și ne ajută ca în perioada următoare să facem o curățenie cu rol purificator și vindecător pentru viețile, sentimentele și inimile noastre.

Nu, nu vă speriați de denumirea ei. Deși Luna plină care va avea loc pe 19 februarie (la ora 17:53, ora României) mai este cunoscută în cultura amerindiană și ca Luna Zăpezii, nu vom avea zăpada pe 19 februarie, ci din contră, sperăm ca primăvară să ne ningă cât mai repede cu ale ei flori frumoase. La un nivel spiritual însă, având în vedere influența pe care această lună o are asupra noastră, nu puteam găsi o denumire mai potrivită căci această zăpadă simbolică este la propriu purificatoare. Ea vine să ne curețe de greșelile noastre, de frământările noastre, de obișnuințele noastre, de obiceiurile noastre negative, de ceea ce am ales greșit, făcând o dată pentru totdeauna curățenie în viețile, mințile și inimile noastre.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

19 februarie 2019: Luna plină super strălucitoare în Fecioară

Luna plină a lunii februarie este una dintre cele mai mari și strălucitoare luni pline ale anului, diametrul ei fiind cu 7% mai mare decât al unei luni pline obișnuite, iar strălucirea ei cu 15% mai mare decât a unei luni pline obișnuite. De asemenea, Luna se va afla foarte aproape de pământ și de aceea ne va influența enorm trăirile și viețile în perioada următoare de timp. Din punct de vedere astrologic această lună plină imensă va avea loc în primul decan al Fecioarei, la 0, 42 grade, în timp ce Soarele se va afla în semnul Peștilor, la 0, 42 grade.

Foto: ingenium /Shutterstock

Trebuie să știm că această Super lună nu va trece oricum, ci determinându-ne să ne punem în ordine viețile și mai ales emoțiile. Acolo unde domneau haosul, dezorganizarea, dubiile, îndoielile, chiar și în dragoste sau în muncă, ni se cere o mare claritate. Nevoia de a lumina acele domenii ale vieții noastre pe care le-am ținut în umbră, refuzând sau amânând să le clarificăm, devine pur și simplu imperioasă. Și cum vom face acest lucru, poate vă veți întreba... Ei bine, nu evitând sau ignorând ceea ce ținem adânc ascuns în suflet, ci confruntând. Discutând, scoțând la lumină, aranjând, clarificând, punând totul pe tavă și analizând cu luciditate, rațiune și toleranță.

Această Super Lună este un moment extrem de puternic și îl putem transforma într-un moment al manifestării, ajutându-ne de energia sa colosală pentru a ne îndepărta și a spune adio situațiilor sau oamenilor care ne țineau blocați, încătușați sau la ani lumina de ceea ce suntem noi cu adevărat.

Fecioara este criticul, analistul, perfecționistul, doctorul care vindeca bolile societății (semn de pământ) în timp ce Peștele (un semn de apă) este martirul, tămăduitorul sufletului, sănătatea noastră spirituală. Dacă Fecioara este stăpâna detaliilor și spune mereu “ iată ce este greșit”, semnul Pești este privirea de ansamblu ( apa se duce peste tot) și poate oferi o soluție magică, repetând ceea ce ne spune Isus: ‘Căci despărțiți de mine nu puteți face nimic. ‘- Ioan 15:5. Atât Fecioară cât și Peștii au în comun dorința de a fi în serviciul celorlalți, iar această Lună Plină ne poate ajuta să înțelegem că trebuie să fim în slujba sufletului nostru. Suntem ajutați, îndrumați, împinși adesea de o forță nevăzută către povestea noastră, drumul nostru, cale noastră. Cel mai mare scop al Fecioarei este de a-și găsi adevărata vocație, descoperirea acelei munci care o întregește pe deplin, dar pentru asta trebuiesc purificate fricile care fac loc celei mai înalte expresiei a dragostei”, se arată pe blogul de astrologie adriana-astro.com.

De asemenea, Luna plină de pe 19 februarie creează un aspect planetar important și cu Uranus și Marte care se vor afla în conjucție, ceea ce ne va “zgudui” puțin viețile și zona de confort și va scoate la iveală partea rebelă din noi, dar nu într-un sens rău. Ea aduce aventură și noutate în viețile noastre, dar și schimbare. Cu cea mai mare încredere, o putem considera începutul unor noi oportunități de care am face bine să profităm cum putem mai bine.

Foto: Darkfoxelixir /Shutterstock

Luna plină se va afla în conjucție și cu steaua Regulus, cea mai strălucitoare stea din constelația Leului, lucru cât se poate de benefic pentru noi căci ne va conferi curaj de a accepta aceste schimbări și oportunități, dar și ambiție și putere pentru a duce la îndeplinire ceea ce inima noastră își dorește cu adevărat. Regulus poate aduce strălucire celor care trebuie să performeze în fața unei audiențe, dar poate aduce ocazional și trăiri violente, tulburare sau manifestarea anumitor boli așa că mare atenție la semnalele corpului vostru. De asemenea, cei aflați în poziții de putere sunt înclinați să trăiască momente de revelație maximă și să înțeleagă că dragostea și devotamentul primează în fața autorității.

În ceea ce le privește pe femei, acest aspect astral deosebit ne va accentua nevoia de independență și ne va împuternici suficient de mult încât să ne facem vocile și dorințele auzite. Mai mult, toate aceste evenimente astrale ale lunii februarie ne îndeamnă să ne găsim calea personală către eliberare, să ne descătușăm de limitele autoimpuse sau impuse de alții. Avem energie, avem adrenalină, avem inițiativă, așa că este momentul perfect pentru a începe noi proiecte.

Mare atenție, căci această conjuctură ne poate aduce și trădări din partea unor persoane pe care le credeam “prietene” sau “de încredere”, competitivitate, agresivitate, faima, succes, răsturnări de situații sau situații confuze care au nevoie de o judecată limpede. La polul opus, aduce în discuție sentimentele de onoare, interesele oculte, dar și noțiuni precum devotament, compasiune, senzualitate, creativitate și atracție karmică.

Foto homepage: Darkfoxelixir /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri