13 Martie 2019 publicat în Horoscop 963 share-uri

Ei sunt cei mai ademenitori, cei mai plini de șarm și de atractivitate bărbați ai horoscopului.

1. Bărbatul Scorpion

Bărbații din Zodia Scorpion s-au născut cu un șarm magnetic. Este un dar al lor pe care nu au trebuit să îl cultive în nici un fel. Pur și simplu prin tot ceea ce spun, fac, prin interesele și lor și prin limbajul nonverbal, emană o atracție irezistibilă.

Este un atu de care se folosesc foarte bine în absolut toate aspectele vieții lor. În ceea ce privește relațiile romantice acestă strălucire este de neoprit. Cine a cunoscut un astfel de bărbat poate să confirme: Au talentul de a supune orice femeie prin vraja lor. Chiar și cei mai puțin frumoși reușesc să obțină mereu absolut tot ceea ce își doresc de la o femeie. Sunt persoane misterioase și foarte încrezătoare în forțele lor, acestea fiind ingredientele esențiale ale puterii de atracție.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Imagine: chekart /Shutterstock

Calitățile bărbaților din Zodia Scorpion mai includ spiritul eroic și devotamentul față de persoanele ce le sunt apropiate. Apreciază femeile interesante capabile să facă față energiei devoratoare pe care ei o manifestă. Iar când se îndrăgostesc, descoperă o latură a lor foarte profundă – sunt fideli, determinați și grijulii cu persoana pe care o iubesc.

2. Bărbatul Leu

Bărbații născuți în această zodie se numără de asemenea printre cei mai ademenitori bărbați ai Horoscopului, din toate punctele de vedere. Dintre toate semnele, Zodia Leu este cea mai pasională. Așa încât, lângă un astfel de om vei simți multă intensitate, vei simți iubirea cu intensitate. Vei simți distracția cu intensitate, sexul este intens cu un bărbat din Zodia Leu și de asemenea, discuțiile interesante pe care le aveți sunt foarte energice, pline de substanță. Să cucerească prin sarmul lor este de altfel o adevărată pasiune pentru bărbații din Zodia Leu, iar izbânda le mângâie orgoliul.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Imagine: chekart /Shutterstock

Un bărbat Leu știe că sarmul este atuul lui în orice situație și își exersează mereu această abilitate de a fi în centru altenției, de a fi aplaudat și plăcut de toată lumea.

Nu te poți abține să nu te lași vrăjită de carisma unui Leu. Un Leu știe să te facă să te simți o persoană cu adevărat specială, atunci când este la rândul său îndrăgostit, devii centrul lumii sale. Dacă vrei să atragi un Leu, flatează-l și arată-i că ai încredere în tine. Leii adoră persoanele care ies în evidență, asemeni lor. Își aleg tot timpul partenere pe măsură.

3. Bărbatul Pești

Bărbatul Pești este considerat a fi unul dintre cei mai seducători bărbați ai Horoscopului și nu degeaba: cuceresc prin sensibilitatea lor și modul cum ne fac să ne simțim în preajma lor. Au un talent aparte de a le face pe femei să se simtă speciale și înțelese și nu degeaba, bărbații din Zodia Pești sunt foarte iubiți. În clipa în care întâlnești un bărbat din Pești simți că îl cunoști de o viață! Au abilitați de comunicare interpersonală și grație, iar energia lor magnetică este debordantă. 

Imagine: chekart /Shutterstock

Bărbații Pești au în general visuri mărețe, au o perspectivă idealistă în tot ceea ce fac. În iubire ei caută de asemenea, IDEALUL. Un bărbat Pești se potrivește foarte tare cu o femeie romantică, și odată ce acesta găsește un spațiu confortabil lângă această persoană, se va dedica întru-totul ei. 

Bărbatul Pești este caracterizat de multă empatie, o calitate mai rar întâlnită în cazul bărbaților care au fost socializați să nu își dezvolte și nici să prețuiască această trăsătură. Bărbatul Pești însă, în mod nativ reușește să acceseze această dimensiune a comunicării inter-umane, ceea ce îl face foarte special.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri