29 Martie 2019 publicat în Horoscop 136 share-uri

Această predicție este bazată pe trăsăturile generale ale zodiilor și stilul de viață pe care în general, acești nativi îl aleg.

Fecioară (23 august-22 septembrie)

Zi norocoasă: Miercuri

Numere norocoase: 5, 14, 23, 32, 41, 50

Culori norocoase: alb, galben, gri, oranj

Piatra norocoasă: Topaz

Dintre toate zodiile, nativii din Fecioară au tendința de a fi foarte calculați, pragmatici și raaționali. De asemenea, sunt înzestrați cu determinare și nu se lasă bătuți niciodată. Niciun detaliu nu le scapă atenției. Sunt perfecționiști în tot ceea ce întreprind, așa încât succesul este o traiectorie de viață foarte sigură pentru ei. Îi mai recomandă faptul că au capacitatea de a-și crea strategii eficiente pentru succes. Pentru nativii din Zodia Fecioarei bogăția este un stil de viață.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Zile norocoase: Duminică, luni, marți, joi

Numere norocoase: 8, 17, 26, 35, 44, 53

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Culori norocoase: roșu, violet

Piatra norocoasă: Opal

Scorpionii se află în topul carismei. Sunt conștienți de forța magnetică pe care o exercită asupra celorlalți și se folosesc de aceasta pentru a-și îndeplini absolut orice obiectiv. Îi recomandă și inteligența debordantă, de asemenea simțul practic care îi ajută să își creeze strategii de succes mereu câștigătoare.

Disciplina este unul dintre factorii cheie în comportamentul lor. Iar disciplina este unul dintre elemenetele importante ale succesului. Sunt maeștri ai auto-determinării și auto-controlului, iar acest cocktail de calități îi recomandă pe Scorpioni în topul nativilor capabili să atragă abundentă în viața lor, cu multă ușurință.

Leu (23 iulie - 22 august)

Zile norocoase: Marți, Vineri, Duminica

Numere norocoase: 5, 14, 13, 32, 41, 50

Culori norocoase: auriu, oranj, galben, crem, roșu

Piatra norocoasă: Rubin

Ca semn de foc, Zodia Leu însumează de asemenea calități necesare celor care ajung în Top. Leii sunt lideri înăscuți, ei știu că locul lor nu este altul decât în poziții câștigătoare. Au un entuziasm și o energie debordante care îi ajută să își îndeplinească obiectivele. Ei știu de asemnea să crească și să vadă oportunități în orice fel de limită care le apare în cale. Au o minte creativă capabilă să găsească soluții și se adaptează astfel la circumstanțe, pentru a extrage ceea ce le este lor folositor. Aceasta este o rețetă a succesului pe care o aplică cu multă sârguință și determinare. Leii devin figuri proeminente în domeniile lor de activitate și bogăția este pentru ei, o calitate intrinsecă a vieții.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri