Luna august este una dintre cele mai frumoase luni ale anului pentru că echivalează cu ideea de relaxare și de petrecere a vacanței de vară. Și, indiferent de zodie ar trebui să ne bucurăm de darurile verii: nopți îndelungate, întâlniri cu prietenii pe la terase și poate, vacanțe mult visate.

Totuși, 5 dintre zodii se vor bucura de și mai multe oportunități în această lună.

ASTROLOGIE: Top 5 - Cele mai norocoase zodii în luna august

Horoscop AUGUST: Taur - Zodie norocoasă

În data de 5 august avem de-a face cu o mișcare astrală importantă - Luna Nouă în Leu care simbolizează, pentru nativii din Taur, că un nou început este posibil. Este timpul să privești cu mai multă încredere spre viitor. Venus, Planeta care patronează zodia vostră se va afla în prima decadă în Fecioară, impulsionându-va să vă preocupați de bunăstarea voastră, să vă bucurați din plin!

Vestea bună este de asemenea că în ceea ce privește comunicarea cu ceilalți vă veți descurca admirabil. Relațiile de familie, de prietenie sau de la serviciu vor fi definite de multă energie pozitivă și sprijin reciproc. Acestea sunt ingredientele bunăstării, contrar a ceea ce s-ar crede.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Abundența din plan emoțional o generează abia pe cea din plan material. Nu uitați această interdependență. Folosiți această lună pentru bună-dispoziție și pentru a pune bazele abundenței din viața dumneavoastră.

Imagine: alphaspirit/ Shutterstock

Horoscop AUGUST: Leu - Zodie norocoasă

Luna Nouă din 5 august va fi chiar în semnul celor născuți în solara Zodie a Leului. Vă așteaptă astfel noi începuturi în chestiuni de natură emoțională și este necesară o schimbare de atitudine din partea voastră.

Designul astral din această lună vă permite să vă concentrați atât cât aveți nevoie asupra nevoilor și dorințelor voastre. Este un moment bun să vă reorientați spre interior, după o perioadă de evoluție și acțiune. Este un moment care vă cere relaxare și să vă recalibrați energiile pentru o perioadă de șase luni următoare, intensă și deosebit de productivă.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Bucurați-vă de vacanță, dragi Nativi din Zodia Leu!

Luna Plină din a doua jumătate a lunii August vă aduce o rezoluție în plan romantic. Lucrurile se aranjează, deci, și în acest sens.

Imagine homepage: alphaspirit/ Shutterstock

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri