9 August 2019 publicat în Horoscop 3922 share-uri

Află care este obsesia fiecărei zodii și cum aceasta se poate dovedi fie un impediment, fie un motor pentru evoluția și stabilirea unor relații productive cu ceilalți. Care este obsesia ta?

ASTROLOGIE - HOROSCOPUL OBSESIILOR

Horoscop Berbec

Nativii din zodia Berbec sunt obsedați de ideea că nu au destul timp... De exemplu, îi obsedează faptul că o ființă umană are nevoie de cel puțin 6 ore de somn pe zi. "Ce pierdere de vreme!", gândesc cei din Zodia Berbec.

Nimic nu îi enervează mai tare la ceilalți decât să îi observe procrastinând, relaxându-se sau omorându-și timpul cu activități inutile. Timpul este cea mai valoroasă monedă de schimb, în opinia lor și ar trebui să te arăți onorat/ă de disponibilitatea unei persoane din Berbec, de a-ți oferi timp și atenție.
 

Horoscop Taur

Nativii acestei zodii au o fixație pentru stabilitate și nevoia de a fi în posesiuni materiale. De aceea, acești nativi își pot arăta o latură lacomă și o dorință exagerată de a se îmbogăți. Și ar face absolut orice pentru a-și atinge acest deziderat. Totul este generat de nevoia lor obsesivă de a se simți în siguranță, de a deține controlul asupra vieții lor. Desigur, este vorba despre o frică profundă care le mână acțiunile și deciziile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Aceeași trăsătură se poate manifesta și ca o dorință acerbă de a acumula cunoaștere. O formă de a intra în control care li se potrivește mai cu seamă taurilor intelectuali sau artiști, aceasta fiind manifestarea pozitivă a acestei obsesii.

Foto: ladyphoto/ Shutterstock

Horoscop Gemeni

Obsesia celor născuți în Zodia Gemeni este aceea de a-i eticheta și ocoli pe oamenii proști. Sau mai exact, ignoranți. Detestă visceral genul de persoane care trăiesc într-o manieră ignorantă, de pe-o zi pe alta, fără a-și pune întrebări, și fără a căuta răspunsuri.

Cei născuți în Gemeni nu pot să tolereze un nivel intelectual scăzut și de aceea fac orice le este posibil să evite cercuri care i-ar pune în contact cu persoane care, în opinia lor, nu s-ar ridica la calibrul lor.

Horoscop Rac

Nativii din Zodia Rac sunt obsedați de trecut. Fie că prezintă o incapacitate de a se desprinde de amintiri și evenimente dureroase ale trecutului, fie că le place să colecționeze suveniruri și obiecte vechi, cei din Rac pot să demonstreze un atașament fără de seamăn față de trecut. Este și motivul pentru care, în cuplu sau în alte relații, se vor agăța mereu de certuri sau întâmplări din trecut, pentru că în definitiv, pentru ei, timpul de fapt nu a trecut...

Fixația lor cu privire la trecut se poate manifesta și ca o agățare de momente personale de glorie din trecut, uitând că trebuie să muncească și în prezent pentru a-și demonstra valoarea. În primul rând față de ei înșiși.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri