31 Octombrie 2019 publicat în Horoscop 39 share-uri

Femeia Scorpion poate fi pe cât de senzuala, pe atât de pretențioasă. Pretențiile sale o pot determina să se aventureze cu dificultate într-o relație, însă iubește instens și pasional atunci când găsește un partener potrivit.

Compatibilitatea femeii Scorpion cu zodiile de apă: Gemni, Balanța, Vărsător

Compatibilitatea femeii Scorpion cu bărbatul Gemeni – 20%

Cei doi nativi sunt atât de diferiți! Femeia Scorion este misterioasă și introvertită, pe când bărbatul Gemeni este expansiv și extrovertit. El își dorește să petreacă mult timp între prieteni, femeia Scorpion preferă mai degrabă spațiul intim.

El este foarte vorbareț, femeia Scorpion comunică mai mult non-verbal, prin gesturi fine sau aluzii. în timp ce pentru el primează intelectul, pentru ea primeaza afecțiunea. Nu dorește neapărat dragostea cavalerească a bărbatului Geaman, iar firea imprevizibilă și expansivă a acestuia naște cele mai necontrolabile sentimente de gelozie ale femeii Scorpion.

Au gusturi diferite în toate domeniile, reacțiile zgomotoase ale nativului Gemeni o pot scoate din minți pe sensibila și misterioasa femeie Scoriopn. Nici în dormitor nu prea au pasiuni comune, abia dacă se pot înțelege în privinta culorii așternuturilor, căci mai departe astrologii se declară rezervați.

Probabil că singurul punct comun pentru aceste două zodii îl preprezintă intelectul: pot discuta idei, soluții, planuri și invenții. O șansă pentru acest cuplu o poate da compatibilitatea între ascendentul celor doi parteneri. Citeste mai departe in pagina 2 >>

foto homepage: By Dzhulbee/shutterstock.com

foto int: By Jack Frog/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri