18 Februarie 2020 publicat în Horoscop 237 share-uri

Relația între femeia Vărsător și bărbatul din zodia de pământ este mai degrabă una karmică. Legătura între acești nativi va fi una profundă, puternică, în care vor avea multe de învățat unul de la celălalt.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Taur – 20%

Bărbatul Taur este familist, loial, inteligent, elegant și cumva nonconformist, însă totodată este conservatorist, are idei greu de schimbat, dorește siguranță și stabilitate și este orientat către valorile materiale. Femeia Vărsător îl va năuci la prima întâlnire – acesta va fi aproape șocat de libertatea gândurilor acestei femei, de lejeritatea și curajul cu care ea abordează probleme profunde pentru Taur, de capacitatea ei de a înțelege dincolo de cuvinte și gesturi. În fața ei, misterul Taurului aproape că dispare complet, el se va simți ușor vulnerabil, provocat și este posibil ca multe dintre principiile sale să fie zdruncinate de femeia Vărsător.

Această luptă pentru drepturile fiecruia mai presus de ale ei, nu este deloc egoistă, iar bărbatul Taur se poate simți puțin expus, el încercând să protejeze ceea ce-i al lui. De asemenea valorile materiale ale femeii Vărsător sunt parcă desprinse din altă lume, la ea banii se fac, viața trebuie trăita și merită să lupți pentru cauze sociale, pentru motive ecologice, pe scurt: pentru viitorul omenirii, al pământului, al animalelor.

Femeia Vărsător vede foarte departe în viitor și se concentrează mai puțin pe problemele curente, pe care le rezolva cu lejeritate, având un excelent management al stresului. Este posibil ca bărbatul Taur să devină chiar gelos și să încerce să îi îngrădească libertatea.

În ceea ce privește comunicarea, este posibil ca cei doi să se certe în permanență. Prin aceste discuții, fiecare descoperă și un alt punct de vedere, de multe ori cu totul opus, însă pentru că scopurile lor în viață sunt diferite, nu vor renunța la credințele lor.

Deși atracția este foarte mare între acești doi nativi, totuși relația lor este mai degrabă una karmică, ce poate aduce multe experiențe plăcute pentru fiecare, însă totodată și multă suferință.

Probabil că în contextul unei potriviri în horoscopul personal acești doi nativi ar putea realiza un cuplu fericit. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto main si front: By Subbotina Anna, By George Rudy/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri