30 Iunie 2020 publicat în Horoscop 82214 share-uri

Poate că ești sensibil, dragă Rac, dar habar nu ai cât de puternic ești de fapt.. Iată câteva motive pentru care Racul este o zodie specială și autentică, poate una dintre cele mai puternice și interesante zodii ale horoscopului:

De prejudecăți, mituri, convingeri false și gura lumii nu scapă nimeni, se pare că nici zodiile horoscopului. Să ne debarasăm un pic de ele și să vedem zodiile în lumina lor adevărată, cu bune și cu rele, în complexitatea și frumusețea totală a personalității lor. Fiecărei zodii din horoscop i-au fost menite unele daruri și o anumită personalitate astfel încât să vină în completarea celorlalte zodii și să îi aducă lumii ceea ce îi lipsea.

Racul, spre exemplu, este o zodie specială, un semn al apei, cu trăsături, defecte și calități care îl fac unic și special. Este al patrulea semn astrologic al horoscopului și cea de-a doua zodie a verii, fiind celebrată în perioada 22 iunie – 22 iulie.Nici nu merge înapoi, nici nu are crize emoționale tot timpul și nici nu exagerează cu sensibilitățile și schimbările de dispoziție. Unii dintre cei mai buni prieteni ai mei aparțin acestei zodii și pot spune, cu mâna pe inimă, că sunt persoane minunate, cu care poți stabili conexiuni profunde, pe viață. Să înlăturăm aceste stereotipii și să vedem această zodie cum este ea, cu bune și rele, ca toate zodiile de fapt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Iată câteva motive pentru care Racul este o zodie specială și autentică, poate una dintre cele mai puternice și interesante zodii ale horoscopului.
 

Adu-ți aminte: Motive pentru care Racul este o zodie specială și puternică

► Este suficient să îi aduci aminte unui Rac cât este de puternic, să crezi în el și în abilitățile lui, să îi lași să-i crească aripi pe umeri și va muta munții din loc și pentru tine, și pentru el. Când este hotărât și se simte iubit, acceptat și susținut așa cum este el, Racul poate obține performanțe extraordinare în orice domeniu. Își restructurează cu o tenacitate fantastică întreaga structură emoțională astfel încât să își atingă obiectivele propuse.

► Abordarea sa este graduală, sigură, sistematică, iar un Rac va merge direct la țintă când este determinat și încrezător în ceea ce face, fără să se lase intimidat sau speriat de circumstanțe.

► Racul nu este deloc o persoană vulnerabilă și dependentă de alții așa cum, poate, i-a fost inculcat în minte de-a lungul vieții sale. Racul este o persoană independentă, vivace, pragmatică, ambițioasă și pasională, cu o determinare și o putere de concentrare iesită din comun atunci când se află pe calea cea adevărată a sufletului său. Se poate descurca onorabil în orice situație, indiferent de natura ei, în ciuda faptului că este semn de apă și atras și de latura artistică a vieții și a lucrurilor. 

Foto: By Gorbash Varvara /Shutterstock

► Nativii Rac se raportează corect la viață și la tot ce îi înconjoară, văzând existența prin lupe obiective și realiste, chiar dacă le-ar plăcea să o înfrumusețeze cu un strop de idealism. Sunt înzestrați cu trăsături fizice speciale, corp frumos și bine proporționat, sunt oameni frumoși și în exterior, și în interior.

► Da, este cât se poate de adevărat că Racul are un suflet bun și mare, dar să nu încurci niciodată bunătatea cu slăbiciunea. Racul nu se lasă călcat în picioare, este una dintre cele mai demne zodii ale horoscopului, stă drept ca bradul chiar și în situațiile dificile. Dacă l-ai călcat însă pe coadă și i-ai frânt inima, Racul nu se va răzbuna. Te va uita și va merge mai departe cu inima frântă, dar cu fruntea sus, fiind convins în adâncul inimii lui că ce este al lui este pus deoparte.  

► Spre deosebire de alte zodii, chiar dacă i-ai greșit, Racul știe să ierte și atunci când o face, el iartă din toată inima. Nu știe să poarte ranchiună sau pică și nici nu îți reproșează greșelile trecutului, pe care mai mult ca sigur că le-ai conștientizat deja. În prima parte a vieții, cei mai mulți Raci au tendința de a se lăsa călăuziți de inimă, dar odată cu înaintarea în vârstă și experiența vieții, ei învață să se bazeze și pe partea rațională, echilibrându-și cele două energii.

► Racul are o intuiție fantastică când vine vorba de oameni și rareori dă greș atunci când se încrede în cineva. Racul deține harul citirii oamenilor și vede dincolo de suprafețe și zâmbete false, chiar în adâncul inimii tale. Nativul Rac are o capacitate de empatie și de ascultare fantastică, înțelege emoțiile, reacțiile și trăirile celorlalte persoane ca nicio altă zodie. Sfaturile unui Rac sunt sincere și demne de urmat, un Rac nu ar da niciodată un sfat pe care nu l-ar urma el însuși și în care nu crede cu toată ființa sa.
 
► Chiar dacă sunt ființe sociale și sociabile și se simt excelent atunci când sunt în centrul atenției, ba chiar iubesc ocazional lumina reflectoarelor și strălucesc în ea, în sinea lor Racii sunt introvertiți și au nevoie de spațiul lor de confort și de siguranță pentru a-și reîncărca bateriile. Sunt ca niște fluturi jucăuși care își încarcă bateriile odihnindu-se pe-o floare. Au nevoie de armonie în jurul lor pentru a se menține pe linia cea dreaptă, de cei dragi, de căldura căminului lor, de stabilitatea și profunzimea conexiunilor stabilitate în grupuri mai mici de persoane.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri