11 August 2015 publicat în Lifestyle culinar 31 share-uri

Fructele de sezon ne fura privirile si ne invita sa ne delectam cu cele mai savuroase arome. Este perioada perfecta pentru ca organismul nostru sa beneficieze de o cantitate bogata de antioxidanti si vitamine, care contribuie la procesul de detoxifiere.

Comunicat de presa

Pentru a indulci momentele petrecute alturi de cei dragi, noi iti recomandam o reteta delicioasa, ideala în luna lui gustar: Panna Cotta cu sos de mure.

Ingrediente pentur Panna Cotta cu sos de mure:

  • 1/2 cana de lapte de migdale
  • 300 ml de smantana
  • 1/2 lingurita de praf de vanilie
  • 1 lamaie
  • miere de albine
  • 1 cana de mure coapte
  • 1 lingurita jumatate de agar-agar

Cum obtii un desert apetisant pentru cei dragi:

Sosul de mure se va pregati foarte usor datorita filtrului special pentru sos coulis incorporat in storcatorul Infiny Press de la Tefal. Sosului obtinut ii adaugam doua linguri de miere de albine si 2-3 linguri de zeama de lamaie si il punem la rece. Intre timp, punem pe foc agar-agar in 100 ml de apa pana va da in clocot. Dupa ce s-a racit usor, vom amesteca compozitia cu laptele de migdale, apoi cu smantana si praful de vanilie pana obtinem o compoziție omogena. Formele in care urmeaza sa pregatim desertul le vom unge inainte cu putin unt de cocos. Punem compozitia in forme, pe care le vom lasa la frigider pentru a capata o textura solida. Desertul se va servi cu sosul de mure, o combinatie ideala pentru experienta gustului unic alaturi de familie sau de prieteni.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri