13 August 2018 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Lise Bourbeau şi-a început specializarea în metafizică în urmă cu 20 de ani. În timpul stagiilor conduse de ea a lucrat direct, începând din 1982, cu mai mult de 15.000 de persoane.

Lise Bourbeau este celebră în România unde a venit de mai multe ori și la invitația Editurii Ascendent.

Autoarea are convingerea că orice problemă de ordin fizic nu reprezintă decât efectul unei probleme inconştiente manifestate pe plan emoţional şi mental. Astfel, fizicul ne avertizează pentru a reveni pe o cale a armoniei şi iubirii. Metafizica, care are capacitatea de a ajunge dincolo de nivelul fizic, nu are pretenţia de a înlocui tratamentele medicale. Din contră, este
necesară ca o variantă complementară, deoarece tratamentul fizic reprezintă doar o soluţie temporară.
 
Îți propunem 10 citate din cea mai cunoscută carte a lui Lise Bourbeau, o scriere care a schimbat viețile a mii de oameni.

“Filozofia «Ascultă-ți Corpul» pornește de la principiul holistic al celor trei corpuri, mental, emoțional și fizic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Corpul mental cuprinde gândurile, valorile și convingerile noastre.
Corpul emoțional este format din dorințele și emoțiile noastre.
Corpul fizic fiind cel pe care îl cunoaștem cel mai bine.

Aceste trei corpuri se intercondiționează reciproc, respectiv ceea ce gândești determină cum te simți, având un impact direct asupra energiei vitale, sănătății și fizionomiei corpului fizic.
Principiul « Ascultă-ți Corpul » este acela că mediul și corpul nostru ne transmit fără încetare mesaje care ne indică GRADUL DE IUBIRE față de noi înșine”, scrie Luminița Băltărețu care a participat și la  workshop-ul susținut în România, de Lise Bourbeau în anul 2006.

(Puteți comanda cartea din librăria online Libris.ro)

10 citate din cartea Corpul tău îți spune iubește-te de Lise Bourbeau

1. Sa fim cu adevart ceea ce suntem este singura modalitate de a ne simti bine in pielea noastra.

Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate Blugii cargo - din nou în tendințe! 10 modele de jeanși moderni, cu buzunare în stil cargo Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

2. O inimă sănătoasă nu se mai teme că nu va fi iubită. Este de asemenea capabilă să facă față dezamăgirii pentru că nimic nu îi poate perturba echilibrul. Vei continua să ai grijă de ceilalți pentru că îți dorești și nu pentru că ai nevoie să demonstrezi celorlalți că meriți să fii iubit.

3. Amintește-ți că trupul tău fizic este o reflecție directă a sinelui tău interior.

4. Sunt singurul stăpân al vieţii mele. Îmi dau seama că, gândind, creez. Devin ceea ce gândesc. Astfel, fericirea, prosperitatea, dragostea şi armonia depind numai de gândurile mele.

5. Dacă vrei să ştii cu adevărat cine eşti, dacă vrei să-ţi cunoşti gândurile cele mai ascunse, ascultă vorbele pe care le rosteşti. Ascultă-te când vorbeşti cu alţii!

Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

6. Înainte ca transformarea fizică să se ivească trebuie să accepți necondiționat persoana care ești și să înțelegi care este atitudinea mentală care te blochează până la punctul de a crea o problemă fizică. (n.r. o boală)

7. Să te iubești înseamnă să îți dai permisiunea de a trăi în concordanță cu ceea ce îți dorești.

8. Cele mai frecvente cauze ale bolilor sunt reprezentate de atitudini și emoții negative ca vina, nevoia de atenție sau nevoia de a scăpa dintr-o situație neplăcută.

9. Să descoperi ce anume previne boala pe care o ai, este de ajutor în a determina cauza sau credința din spatele bolii.

10. Un corp bolnav nu caută decât să își regăsească drumul spre starea sa naturală de sănătate vibrantă. Același lucru se întâmplă și la nivel emoțional și mental.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Foto homepage: Facebook Lise Bourbeau


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri