13 August 2018 publicat în Lifestyle 1368 share-uri

Sărutul pe frunte este un sărut divin.

Ați observat vreodată cât de natural ne vine să îmbrățișăm și să sărutăm pe cineva pe frunte atunci când este momentul potrivit pentru a oferi consolare, a ne transmite sentimentele de dragoste și afecțiune? Un sărut pe frunte nu este doar un gest fizic banal, el este instinctul, vine cumva de dincolo de noi.

Buzele (trăsătură a fizicului) ating fruntea (un loc spiritual, o poartă către suflet, care găzduiește cel de-al treilea ochi, un loc în care mintea și trupul se reunesc). Fruntea și buzele sunt locuri aproape intime ale corpului nostru. Permitem să fie atinse doar de cercul nostru de persoane dragi. Când are loc atingerea între fizic și spiritual, are loc și o trezire dinspre fizic înspre interior.

Un sărut pe frunte poate exprima foarte bine complexitatea psihicului uman, dorința subtilă de a ne comunica afecțiunea altfel, la un nivel mult mai profund, mai spiritual.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Dacă te-a sărutat cineva pe frunte (soțul, un iubit, un părinte, prieten, soră, frate, o cunoștință etc.) cu toată sinceritatea sau ai sărutat la rândul tău, atunci poate că știi câte emoții și intensitate conține acest mic gest simplu.

Un sărut pe frunte poate fi o binecuvântare tăcută. Așa cum este cea oferită de părinți care își sărută copiii. O binecuvântare a gestului, nu a cuvintelor. O binecuvântare a iubirii. Îți doresc bine, îți doresc frumos, îți doresc pace, îți doresc fericire. Ești special pentru mine, însemni mult pentru mine. Un sărut pe frunte înseamnă deopotrivă compasiune, empatie, înțelegere, iubire în formă pură.

Foto: fizkes /Shutterstock

Un sărut pe frunte înseamnă afecțiune, o încercare gingașă, dar hotărâtă, de apropiere a unui suflet de alt suflet. Afecțiunea unuia pentru celălalt, a celui care oferă sărutul și a celui care îl primește, un echilibru între primesc și dăruiesc, o UNITATE de fapt... Te văd în adevăratul sens al cuvântului, te accept în adevăratul sens al cuvântului, te iubesc cu adevărat.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Un sărut pe frunte transmite căldura și iubire necondiționată care va rămâne acolo, în inima ta, pentru totdeauna. Un sărut pe frunte oferit din inimă de o persoană care iubește persoanei pe care o iubește este foarte puternic. El te poate elibera de frici și constrângeri, el este o reconfirmare iubitoare și personală a sentimentelor de înțelegere și iubire.

Foto: vectorfusionart /Shutterstock

Un sărut pe frunte înseamnă asumare. Da, o să fiu alături de tine întotdeauna și când ai nevoie. Fiindcă vreau să te am în viața mea, îmi doresc să te protejez, și îmi asum responsabilitatea sentimentelor și a conexiunii mele cu tine.

Dincolo de un banal sărut pe frunte se afla un simbol mult mai galant și frumos decât ne-am imagina vreodată. Un sărut pe frunte înseamnă că îți pasă de persoana respectivă, denotă grijă pentru ea, dorința de a o proteja, de a împărtăși din tine cu ea. Tu contezi pentru mine și contăm unul pentru celălalt.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Foto: Roman Poljak /Shutterstock

Știați că se spune că atunci când săruți pe cineva pe frunte de fapt îi săruți sufletul? Cel de-al treilea ochi, cel care ne pune în legătură cu armonia universală și cu sufletul celuilalt, este localizat chiar în mijlocul frunții. Este localizat între sprâncene, ca o extensie a celei de-a 6-a chakra, cunoscută în sanskrită sub numele de “Ajnă”, înseamnând “percepție”.

Această chakra reprezintă poarta către conștiință și este asociată cu iluminarea, intuiția, energii subtile, viziune, conștiința înaltă. Are culoarea indigo, iar elementul ei este lumină. Cel de-al treilea ochi este totodată și un simbol a ceea ce suntem cu adevărat.

Prin urmare, atunci când săruți pe cineva pe frunte înseamnă că îi iubești atât mintea, cât și sufletul, că legătura dintre voi este dincolo de limitele trupului și spațiului. Sărutul pe frunte este un sărut divin.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului

De asemenea, un sărut pe frunte va stimula și glanda pineală, dar și glanda pituitară, una din cele mai importante glande ale sistemului endocrin, stimulând astfel eliberarea de melatonină, hormonul somnului. Un simplu sărut pe frunte îți induce sentimentul de siguranță, liniște, împăcare cu sine.

Un sărut pe frunte poate alina, poate mângâia, poate calma tulburarea. Sărută și tu pe cineva pe frunte cu tot sufletul tău sau lasă-te sărutat și te vei convinge de scânteia de energie divină a acestei atingeri.

Foto: Jacky Brown /Shutterstock

Foto homepage: Iaroslava Daragan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri