7 Noiembrie 2018 publicat în Lifestyle 67 share-uri

Atâta timp cât suntem în viață, totul mai are o șansă și totul va fi bine:

de Alexandra Șerban

… căci dacă lăsăm lucruruile să fie așa cum au dorit să fie, la un moment dat tot se va restaura situația și va fi în favoarea noastră.

… căci dragostea apare și dispare și nu e nevoie să o căutăm.

… căci pasiunea e făcută să apară subit și apoi să dispară (intervalul 20-35 ani)… mai departe totul se așază să fie potolit.

… ne e frică de rădăcinile noastre, de oamenii din familie; câteodată nu îi mai vrem ori doar nu știm cum să procedăm cu ei, cei atât de aproape de noi și care ne-au rănit așa de mult… și atunci lăsăm ușile crăpate și întredeschise - ce se va vrea a se întâmpla, să fie. Doar ca noi, GAATA- nu mai facem nimic fiindcă, de fiecare dată când am produs schimbarea voit, nu a ieșit bine;

… căci la un moment dat tot te așază viața asta unde îți e locul, oricât de mult ai cutreierat și ai hălăduit ca un nomad pe cărările ei și ai avut impresia că viața ta și doar a ta e o ambuscadă și o furtună rătăcită nu se știe pe unde. Într-un moment vine și liniștea și așezarea în inima ta, în mintea ta, în viața ta. Ai răbdare. Da, ia și plângi, retrage-te când simți, respiră când ai impresia că o palmă nevăzută vrea să te strivească și nu uita: privește sus spre stele și crede-mă: TOATE ÎȘI AU UN ROST.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

… căci suntem povești și poveștile au o frumusețe a lor indiferent de cât de dure și triste sunt.

Foto: PHOTOCREO Michal Bednarek /Shutterstock

… căci prietenii te vor dezamăgi și oamenii abia cunoscuți îți vor fi unii dintre cei mai alinători de suflet. Fiindcă asta e - oamenii vin la pachet cu dezamăgiri oricât de mult i-am iubi și ne-ar iubi. Suntem cadouri încărcate cu minusuri încă din copilărie, cu rădăcini ce au nevoie să fie mângâiate și protejate, dar mulți nu știm și nu înțelegem asta și purtăm în noi atâtea trăiri ale tuturor strămoșilor noștri. Pe ei cine i-a mai alinat, cine i-a mai alinat, cui s-au spovedit, în fața cui și-au vărsat durerile?!… Suntem aici ca prin noi și ei să se sfințească și să își găsească eliberarea la tot ce nu au putut trăi.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri