Rezerva-ti duminica pentru tine si cei dragi si incearca experienta unui brunch savuros, pe care il poti gasi in fiecare duminica la la Sheraton Bucharest Hotel. Un spatiu amplu si elegant, format din restaurantele Benihana, respectiv Avalon, se transforma duminica intr-un univers gastronomic ce te poarta cu simturile in aproape toate colturile lumii.

Advertorial

Meniul creat de Executive Chef Ashlie Dias acopera toate gusturile si a fost gandit ca o optiune potrivita atat pentru un pranz indelungat cu cei dragi, cat si pentru orice ocazie speciala de sarbatorit cu prietenii sau cu familia.

Brunch Deluxe inseamna o experienta culinara completa, ce incepe cu un prosecco de bun venit, continua cu zecile de bunatati pregatite de echipa Sheraton, cu live cooking la statiile de teppanyaki din Benihana, unde poti savura preparate specific japoneze, muzica live si se incheie cu un bonus la final de masa, o incursiune la piscina cu priveliste celesta, Skyview Pool.

Rasfat culinar pentru toate gusturile

Meniul complex cuprinde un mix de retete din marile bucatarii ale lumii, de la bucataria mediteraneana, pana la cea orientala, asiatica si cea traditionala. Pentru iubitorii de preparate pe baza de carne, statia de carving are in fiecare duminica cate o surpriza savuroasa, iar vegetarienii au multiple optiuni de preparate, atat din bucataria rece, salate, sushi, cat si preparate din bucataria calda. Bufetul mediteranean este una dintre atractiile principale, cu o oferta extinsa de peste si fructe de mare.

Cireasa de pe tort este reprezentata de barul dulce creat de specialistii cofetari de la Centro Cakes, una dintre cele mai titrate cofetarii din Bucuresti. Barul de deserturi cuprinde o gama larga de prajituri, torturi, precum si mult apreciata fantana de ciocolata, de care se bucura mici si mari. Tot aici, se prepara pe loc delicioasele clatite, ce pot fi asezonate cu o multime de toppinguri.

Sesiunea de toamna-iarna aduce cateva editii speciale ale conceptului de Brunch, pentru care toata echipa se pregateste din vreme cu multe surprize culinare.

Calendarul editiilor speciale include

25 Noiembrie - Romanian Brunch by Art & Craft – un Brunch cu accente traditionale si multe surprize autentice oferite de Art & Craft

2, 9 si 16 Decembrie - Winter Brunch – intampinam oficial iarna, intram in atmosfera calda si in tematica sezonului friguros, cu produse de sezon, decor si activitati speciale.

25 Decembrie - Christmas Brunch, brunch traditional de Craciun. Mos Craciun ii va vizita pe cei mici, muzica live va incinge atmosfera, preparatele traditionale vor bucura pe toata lumea.

1 Ianuarie- New Year's Brunch, un brunch linistit si savuros, numai bun pentru revenirea de dupa petrecerea de Revelion.

Pentru ca toti membrii familiei sa aiba parte de momente de bucurie si relaxare, pe parcursul brunch-ului este amenajat si un spatiu de joaca pentru copii, cu animatori veseli, gata sa ii distreze pe cei mici.

Nu sta prea mult pe ganduri si rezerva-ti locul pentru o duminica savuroasa in inima Bucurestiului. Rezervarile pot fi facute la telefon +40 755 123 480 sau prin email la restaurants@sheratonbucharest.com!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri