20 Decembrie 2018 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Si la bradutii decorati clasic si la cei decorati neconventional, ne punem la bataie tot entuziasmul si creativitatea pe care le avem la dispozitie pentru a crea un brad de poveste, care sa ramana imortalizat in amintirile si fotografiile noastre. 

Clasici sau neconventionali, bradutii de Craciun se pot transforma cu usurinta in atractia principala a casei, aducand magia Sarbatorilor mai aproape de sufletele noastre. Si la unii si la altii, ne punem la bataie tot entuziasmul, imaginatia si creativitatea pe care le avem pentru a crea un brad de poveste, care sa ramana imortalizat in amintirile si fotografiile noastre.

Recunosc ca am o predilectie pentru bradutii de Craciun decorati in mod traditional (reinterpretat) si nu pot simti bucuria Sarbatorilor decat atunci cand in bradut pot zari conuri, stelute, globulete, fundite, panglici, pene, scoici, jucarii, bomboane, decoratiuni mai mult sau mai putin sclipitoare, culoare si culori, tot glitterul si spectaculosul care imi lipsesc in timpul anului si pe care mi-as dori sa le vad agatate de brad in ultima luna. Ah, si cireasa de pe tort... nu, nu este steaua din varful bradului, ci luminitele magice, sclipiricind in intuneric in toate modalitatile pamantului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

V-am propus si voua ca inspiratie 20 de idei de decorare a bradului de Craciun. Veti regasi printre imagini braduti decorati clasic, dar si alternativ si neconventional. Optati pentru varianta care va place si aduce spiritul Craciunului la voi in case.

Foto: Alexander Tolstykh /Shutterstock Foto: zakharov aleksey /Shutterstock Foto: Steve Heap /Shutterstock Foto: Favore Studio /Shutterstock Foto: Fusionstudio /Shutterstock Foto: Africa Studio /Shutterstock Foto: Africa Studio /Shutterstock Foto: Sephirot17 /Shutterstock Foto: Fabrizio248 /Shutterstock Foto: Maglara /Shutterstock Foto: Eugeniya Pavlenko /Shutterstock Foto: Africa Studio /Shutterstock Foto: LightField Studios /Shutterstock Foto: Rakic /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri