2 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 374 share-uri

Ascultă vocea Înțeleptului căci îți dezvăluie lucruri adânc îngropate în conștiința ta. Le știai, dragul/ draga mea, erau acolo dintotdeauna în inima ta…

1. Ceea ce contează în viață nu sunt lucrurile materiale, ci prieteniile pe care le construiești, zâmbetele pe care le dăruiești, îmbrățișările pe care le oferi, locurile pe care le vizitezi, sufletele pe care le atingi cu dragoste, viețile pe care le schimbi, amintirile pe care le aduni.

2. Sufletul devine mai ușor când ochii devin râuri și ochii învață să plângă. Dar cuvintele sunt cele care nasc râuri, seacă mari sau fac apă să curgă. Ele vindecă sau prăbușesc. Fii întotdeauna, chiar și în momentele când ești rău, bun la inimă și blând la vorbe.

Foto: Dark Moon Pictures /Shutterstock

3. Acolo unde ura nu învinge, încearcă cu dragoste. Iubirea alungă răul, ține la distanță energiile negative,

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

4. Chiar dacă pierzi, te ridici și îți transformi rănile în lecții. Oricum ar fi, viața este frumoasă și merită trăită.

5. “Cum ar fi fost dacă...” și “ar fi putut să fie...” sunt cele mai dureroase cuvinte din lume. Regretul este o piață de moară care atârna chiar și de sufletele cele mai puternice. Încearcă să faci tot ce îți stă în putință în condițiile și situațiile pe care le ai. Iubește, iartă, du-te în lume, fă-ți curaj să iubești, să fii, să spui, să faci.

6. Pe oamenii buni suferință nu îi schimbă, ci îi înnobilează. Înainte de a critica oamenii, să le înțelegem durerile.

7. Orice viață se trăiește cu fruntea sus, spatele drept, inima ușoară și nu prea în serios, acceptând ceea ce este, schimbând ceea ce se poate, lăsând în urmă ceea ce împovărează, privind în viitor cu speranța și credință.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

8. Nu invidia pe nimeni, invidia este o pată pe sufletul omului. Înțelege că ești unic și special, absolut nimeni pe acest pământ nu a fost și nu va fi identic cu tine. Când ești tu însuți, ești autentic și oamenii te vor iubi și respectă pentru ceea ce ești.

9. Nu există uși închise, ci stele care răsar în alte parte. Un sfârșit deschide drumul unui nou început.

10. Schimbarea exterioară este determinată de schimbarea ta interioară. Adu-ți aminte că ai rostul tău în viață și calea ta ți se revelă în momentul în care ești împăcat, liniștit cu tine și te iubești ca și cum ți-ai iubi sufletul pereche.

Foto homepage: mirtmirt /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri