4 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 110 share-uri

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce oamenii buni și sensibili devin ținta unor energii negative și pot să pățească lucruri rele, acest articol îți va oferi câteva răspunsuri.

Dacă te-ai întrebat vreodată de ce oamenii buni și sensibili devin ținta unor energii negative și pot să pățească lucruri rele, acest articol îți va oferi câteva răspunsuri, iar dacă și tu ești unul dintre acești oameni, te va ajuta să înțelegi cum să te protejezi.

Empatii sunt oameni foarte sensibili, cu suflet mare, al căror țel spiritual este acela de a contribui la vindecarea suferinței umane. Din păcate însă, chiar ei pot deveni ținta vibrațiilor scăzute din exterior, pe care le filtrează fără prejudecată prin intermediul ființei lor sensibile. Adesea, empatii nu știu să se protejeze împotriva energiilor negative, având niște limite foarte difuze între ei și lumea înconjurătoare. 
De aceea este esențial ca ei să învețe să își folosească mai înțelept darul sensibilității și compasiunii, și să își crească vibrația personală, pentru a nu mai deveni ținta formelor de energie rău voitoare. Dacă nu reușești să te protejezi, vei simți epuizare, anxietate, depresie sau în cazurile cele mai acute, te vei îmbolnăvi. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Foto: PeXELS/ Katii Bishop

CARE SUNT FACTORII CE TE TRANSFORMĂ ÎNTR-O ȚINTĂ PENTRU ENERGIILE NEGATIVE?

Poți să înveți să preiei responsabilitatea asupra sensibilității tale, în loc să te simți epuizat/ă și vulnerabilizat/ă din cauza ei.

Învață să recunoști ce te face să ajungi în starea aceasta de vulnerabilitate maximă când simți că nu mai poți opri gândurile negative și anxietatea ce te-au colonizat. Cel mai adesea este vorba despre stres. Ca persoană empatică și foarte sensibilă, stresul accentuat care se întinde pe parcursul a mai multe zile, îți slăbește capacitatea de protecție și de gestiune a energiilor din jur. E un cerc: Sensibilitatea te face să simți acut stresul cronic-întins pe o perioadă mai lungă. Odată ce ai intrat în această dinamică, pierzi controlul, absorbi din e în ce mai mult din ceea ce e în jur fără filtre și curând te găsești într-o stare profundă de anxietate, copleșeală și deznădejde.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Iar cei mai predispuși la a trăi astfel de momente asemănătoare cu stările depresive, sunt cei mai sensibili și buni oameni. Adesea, ei ar face orice să îi protejeze pe ceilalți, dar nu știu cum să se protejeze pe ei înșiși. 

De ce devin oamenii sensibili ținta energiilor negative/ cu vibrație joasă?

În astfel de momente, vibrația ta personală scade radical, mai mult decât atât, lipsa de control pe care o resimți pentru că nu ai învățat niciodată cum să îl preiei, te face să absorbi mai mult și mai mult din ceea ce e în jurul tău, până când sentimentele și angoasele pot deveni copleșitoare. Situațiile stresante îți scad vibrația personală și te aruncă în stări violente de anxietate, pe care nu știi cum să o liniștești. Această cădere în stări foarte joase vibrațional, te transformă într-o țintă a vampirismului energetic.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Energiile negative nu se pot lipi practic, decât de vibrații asemănătoare, iar anxietatea, haosul, frustrarea, deznădejdea pe care le simțim atunci când am luat presiunea întregii lumi asupra noastră și nu am știut să ne protejăm de stres, sunt energiile din noi care deschid ușa vampirilor energetici. Este esențial să înveți cum să pui "Stop" acestei dinamici dăunătoare!

Ca să te protejezi, acționează în felul următor:

1. Vizualizează un cocon de protecție în jurul tău

Creează-ți un cocon de protecție în jurul tău. Mulți empați și oameni sensibili ar trebui să învețe să își creeze un cocon de protecție imaginar, format din energii pozitive, lumină și gânduri bune care să contracareze energiile toxice și să filtreze doar energii asemănătoare pentru a fi absorbite. În mod regulat trebuie să vă întoarceți gândul la acesta capsulă energetică de protecție. Mintea dumneavoastră trebuie să o conștientizeze ca pe o unealtă necesară în fiecare zi. În momentul când nu te simți confortabil într-un loc, sau din cauza unei persoane, folosește această vizualizare în care corpul tău este înconjurat de acest cocon de lumină iubitoare care te protejează și te hrănește cu pozitivitate.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

În interiorul acestei capsule simți siguranță, fericire și energie vitală. 

2. Definește-ți și exprimă-ți clar ce fel de nevoi ai în relațiile cu ceilalți

A-ți cunoaște nevoile și a avea încrederea de a le exprima cu asertivitate este o formă foarte puternică de auto-protecție pentru empați, pentru oamenii sensibili. 
Dacă ceva nu ți se pare tocmai OK, mai degrabă încearcă să abordezi subiectul cu partenerul său persoana care te rănește, decât să suferi în tăcere. A-ți regăsi vocea echivalează cu a-ți regăsi puterea interioară. Altfel, vei ajunge să simți epuizare, anxietate sau te vei simți ca un preș în relațiile în care nevoile tale de bază nu sunt împlinite. Vorbește despre tine cu oamenii care îți sunt aproape. Nici ei nu știu a citi gândurile și de aceea comunicarea este un element esențial. Pentru oamenii foarte sensibili, comunicarea este chiar o metodă de împuternicire. 

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri