Nu trebuie sa te ingrijorezi! Am pregatit o lista prin care poti sa fii extrem de productiva, chiar daca te afli in ultimele saptamani din an.

Atunci cand anul este pe sfarsite, apar o multime de lucruri de facut, atat acasa cat si la birou si pur si simplu simti ca te coplesesc. Cumparaturi, curatenie, task-uri importante de finalizat, toate iti pot da dureri de cap. Nu trebuie sa te ingrijorezi! Am pregatit o lista scurta dar utila prin care poti sa fii extrem de productiva, chiar daca te afli in ultimele saptamani din an.

Prioritizeaza task-urile!

Pentru a fi gata la timp cu toate inainte de noul an, e foarte important sa stabilesti o lista de prioritati. Daca incepi cu job-ul, fii sigura ca imparti timpul in mod eficient, astfel incat sa poti termina tot ceea ce ai de facut in saptamanile ramase pana la final de an. Planifica totul pe zile si incepe cu ceea ce trebuie sa faci urgent, pentru a scapa de grija termenelor limita si de stresul care le insoteste. Atunci cand te gandesti la ceea ce ai de facut pentru casa, te poti ghida dupa acelasi principiu: o lista cu cele mai importante cumparaturi si cadouri pentru cei dragi te va ajuta sa le cumperi treptat si sa nu uiti nimic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Regula de doua minute

Regula de doua minute presupune o metoda simpla dar eficienta de a alege ordinea in care sa iti rezolvi toate sarcinile. Acest termen a fost definit de catre consultantul si autorul David Allen, ce recomanda ca o actiune sa fie facuta imediat ce iti dai seama ca o poti definitiva in doua minute. Daca o amani, iti va lua mult mai mult timp sa te organizezi ulterior. Prioritizarea si organizarea tuturor sarcinilor de indeplinit va conta enorm in reducerea stresului pe final de an, asa ca, nu lasa pe maine ce poti face azi!

Comanda mancare online

Atunci cand timpul nu iti mai e deloc prieten, ai treaba la birou sau pui la punct ultimele detalii pentru petrecerea de Revelion, cu siguranta nu vei mai avea timp de gatit. O solutie pentru a scapa de aceasta grija zilnica sta in livrarea mancarii acasa sau la birou. Simplu si rapid, iti poti comanda online tot ceea ce iti doresti - sigur o saorma ar fi ideala intr-o zi in care nu ai avut timp nici macar pentru o gustare. Incearca sa nu ratezi nicio masa, pentru a nu intampina dezechilibre in organism si pentru a fii energica toata ziua!

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Mai multa miscare in timpul liber

Chiar daca esti ocupata pe final de an, nu uita niciodata de miscare! E foarte important sa nu uiti de activitatea fizica, indiferent daca mergi la sala de fitness sau alegi cateva exercitii simple pe care le poti face si acasa. Astfel, iti vei incarca bateriile, vei fi mai energica si te vei putea ocupa de toate sarcinile pe care ti le-ai propus. Chiar si o jumatate de ora pe zi va fi suficienta pentru o stare de spirit mai buna.

Super-organizare pe biroul tau

Atunci cand ai un birou plin de hartii nefolositoare, de pixuri aruncate sau de agende pline, cu siguranta nu poti sa te concentrezi la ceea ce ai de facut. Iti va transmite senzatia ca ai foarte mult de lucru si ca nu stii de unde sa incepi cu rezolvarea task-urilor. Foloseste sertarele pentru a aseza toate obiectele la locul lor, arunca hartiile de care nu ai nevoie si foloseste-te de o agenda pentru a nota cele mai importante lucruri de facut. Fii adepta unui birou ordonat si treaba va merge ca pe roate!

Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

Disciplina pe care o vei pune in aplicare atat la job cat si in viata personala te va ajuta sa duci la bun sfarsit tot ceea ce ai de facut. Nu uita - listele cu prioritati sunt cele mai importante!

Foto: Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri