Iată ce listă îți propunem când vine vorba despre obiectele must-have.

Știi ce se zice: nu-i politicos să te uiți în geanta unei femei. Totuși, o femeie petrece mult timp căutându-și lucrurile prin geantă, așa că o discuție despre ce ar trebui să găsească întotdeauna în poșetă și ce nu ar putea fi binevenită. Iată ce listă îți propunem când vine vorba despre obiectele must-have.

1. Pachetul de șervețele

Un pachet de batiste nazale este util chiar dacă nu te-a lovit răceala și nici nu suferi de alergii. Poți strecura în geantă și un pachet de șervețele umede, mai ales dacă știi că urmează să ieși cu copilul la plimbare.

2. Dezinfectantul pentru mâini

Nu trebuie să ai mania curățeniei ca să știi că ai nevoie de un astfel de produs. Dezinfectantul pentru mâini este necesar în special dacă circuli des cu mijloacele de transport în comun, dar riști să iei bacterii și atunci când butonezi telefonul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

3. Rujul roșu

Este bine să ai în geantă un gloss de buze transparent, dar nici rujul roșu n-ar trebui să lipsească. Culoarea roșie îți dă un aer proaspăt atunci când ești obosită și îți poate schimba chiar și starea de spirit.

4. Elasticul de păr

Alege un elastic elegant, pe care îl poți purta și la birou, dar și la cină, în caz că nu mai ai vreme să treci pe acasă. Dacă ai părul scurt, nu uita să iei în geantă câteva agrafe sau o bentiță.

5. Plasturii

Găsește un buzunar pentru plasturi și păstrează-i acolo chiar dacă nu crezi că vei avea nevoie curând. Dacă îți cumperi des pantofi, vei avea nevoie de un pansament mai repede decât îți imaginezi.

6. Ochelarii de soare

Ar trebui să îi porți cu tine tot anul, deci și iarna. Indicați sunt ochelarii cu lentile polarizate, de care vei avea nevoie la volan, de exemplu. Ochelarii cu lentile polarizate blochează razele UV și te ajută să vezi mai clar.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

7. Bateria externă

Mai exact, powerbank, adică o baterie suplimentară care te ajută să obții o încărcare rapidă a telefonului oriunde și oricând. Ce trebuie să știi când alegi o astfel de baterie? În cazul bateriilor portabile, capacitatea este direct proporțională cu mărimea, așa că alege un model care să îți permită să încarci telefonul în mod repetat.

8. Cărțile de vizită

Cine știe peste cine dai astăzi și ce oportunitate ratezi dacă nu ai cel puțin o carte de vizită la tine?

9. O gustare sănătoasă și o sticlă de apă

Nu uita să te hidratezi peste zi și să păstrezi în geantă și o gustare bogată în proteine, care îți va ține de foame în caz că ești mereu pe drumuri.

10. Dropsurile mentolate

Dacă ieși des la prânz cu colegii, păstrează în geantă nu neapărat guma de mestecat, ci bomboanele mentolate.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Foto by Victoria Chudinova via Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri