11 Ianuarie 2019 publicat în Lifestyle 476 share-uri

Începe-ți noul an într-un vibe pozitiv, cu o minte clară și un subconștient bine setat astfel încât să îți creezi unul dintre cei mai buni ani ai vieții tale.

Începuturile de an au o energie aparte, o energie benefică, o energie a posibilului și a posibilităților, de care am face bine să profităm pentru a avea parte de un an bun. Începe-ți noul an într-un vibe pozitiv, cu o minte clară și un subconștient bine setat astfel încât să faci din acest an unul dintre cele mai frumoase din viața ta.

Ți-am pregătit o listă cu afirmații pentru noul an pe care să le repeți acum, în prima lună a anului, dar și de-a lungul întregului an. Rostește-le cu încrederea că sunt realizabile, rostește-le cu mintea, rostește-le cu sufletul, rostește-le vizualizându-le conținutul și lucrând în același timp pentru a le face posibile.

19 Afirmații pentru a avea parte de un an extraordinar

1. În acest an, eu (și nimeni altcineva) dețin controlul asupra vieții mele. Eu singură iau cele mai bune decizii pentru mine și viața mea și dețin suficiente resurse pentru a demara schimbările potrivite mie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

2. În acest an, am o energie fabuloasă care mă ajută să mut munții din loc. Pe măsură ce anul trece, energia mea rămâne cu mine, iar eu sunt din ce în ce mai creativă, fericită și entuziasta sa îmi pot îndeplini visurile. Energia mea atrage numai lucruri bune în viața mea.

Foto: mixform design /Shutterstock

3. Trecutul meu este trecut și sunt pregătită să îl las în vechiul an. Trecutul meu nu are nicio putere asupra viitorului minunat pe care îl creez chiar de azi, chiar prin această afirmație.

4. Mă eliberez de tot ceea ce nu mai servește sufletului și scopului meu, de tot ce m-a împiedicat să fiu cu adevărat fericită. Chiar acum, îmi permit mie însămi un nou început. Știu că pot face noi alegeri, noi pași și mă pot îndrepta într-o nouă direcție dacă simt că este ceea ce sufletul meu își dorește.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

5. În acest an, mai mult ca niciodată, știu că cineva acolo sus mă protejează și are grijă de mine, mă iubește necondiționat și este alături de mine indiferent de ce s-ar întâmpla. Acum și întotdeauna sunt în siguranță.

6. Mă eliberez de toate emoțiile negative care m-au încercat în vechiul an. Îi iert, îi eliberez și mă eliberez de cei care mi-au făcut rău sau mi-au greșit. Știu că au făcut tot ce au putut în acel moment al evoluției lor spirituale. Le doresc bine. Și știu că și mie o să-mi fie bine.

7. În acest an, mă iert și pe mine pentru greșelile pe care le-am făcut, pentru lucrurile pe care nu le-am făcut, pentru cât am putut sau pentru momentele când nu am putut. Mă iubesc și mă accept așa cum sunt acum, tot anul și pentru totdeauna.

Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

8. Pe măsură ce zilele trec, trupul meu devine din ce în ce mai sănătos. Îi ofer toate vitaminele și mineralele de care are nevoie, îi furnizez alimente sănătoase, odihnă și mișcare. Am o sănătate debordantă și mă simt cât se poate de bine.

9. În acest an, îmi fac vocea ascultată cu blândețe, iubire și bunătate. Adevărul meu este ascultat și înțeles de ceilaltil. Eu la rândul meu, le ascult și le înțeleg adevărul.

10. Știu că gândurile sunt cele care ne creează realitatea așa că o să am grijă, ca pe parcursul întregului an, să emit gânduri frumoase și pozitive, care aduc pacea și armonia în viața mea.

11. Știu că acțiunea este necesară pentru a obține ceea ce ne dorim. În fiecare zi nouă, fac câte un lucru care mă aduce mai aproape de ceea ce îmi doresc.

7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri