15 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Alege să fii specială, cu accesorii rafinate!

Chiar dacă în fiecare an apar noi tendințe în materie de accesorii, un lucru este cert – inelele din argint sunt în continuare la modă și nu ar trebui să lipsească din colecția nimănui. De aceea, îți prezentăm câteva modele deosebite, pe care ai putea să le porți anul acesta. Alege să fii specială, cu accesorii originale și rafinate!

Inelele din argint unicat - Accesorii unice în colecțiile de bijuterii

Femeile se află mereu în căutarea rafinamentului, iar inelele din argint unicat sunt cu siguranță accesoriile cele mai potrivite, care pot transforma orice ținută simplă într-una specială.

Inelele din argint unicat sunt lucrate cu finețe, de către cei mai talentați bijutieri și prezintă numeroase detalii impresionante, care atrag imediat atenția, motiv pentru care accesoriile unicat nu trebuie să lipsească din colecțiile lor de bijuterii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

De-a lungul timpului, inelele din argint cu pietre semiprețioase s-au aflat pe lista accesoriilor preferate ale femeilor. Din acest motiv, ne-am gândit să vă prezentăm câteva modele, cu semnificații aparte.

Inel din argint unicat, cu piatra lunii Chandra

Dacă te pasionează poveștile pline de mister, atunci un inel din argint, cu model unicat și piatra lunii cu siguranță ți se va potrivi de minune. Această piatră semiprețioasă provine din India și a fost considerată dintotdeauna o piatră sacră în această cultură, considerându-se că aceasta poartă noroc persoanelor care o poartă.

În plus, legendele spun că în nopțile cu lună plină, efectele pietrei se resimt mai intens. De-a lungul timpului, piatra lunii a fost folosită ca și amuletă protectoare pentru călători, însă aceasta are o semnificație aparte și pentru cei îndrăgostiți, fiind considerată un dar de nuntă ideal.

Inel lucrat manual in India, cu labradorit

Dacă vrei să atragi atenția tuturor cu ajutorul unui accesoriu aparte, poți alege un inel lucrat manual în India, cu labradorit. Această piatră semiprețioasă are efecte optice fascinante, iar nuanțele sale de albastru sau gri sunt pur și simplu hipnotizante.

Labradoritul provine din Madascar și este considerată o piatră esoterică, recomandată pentru meditație, rugăciune și memorarea viselor. Fiecare piatră de labradorit este unică, iar nuanța și structura internă a pietrei poate  varia în cazul acestor accesorii.

Inel din argint cu piatra lunii Madras

Dacă te pregătești să participi la un eveniment  special, poți alege un inel din argint cu piatra lunii Madras, care va atrage atenția tuturor datorită strălucirii sale aparte, hipnotizante.  Piatra lunii este originară din India, țară în care aceasta este considerată o piatră sacră, care calmează spiritul și accentuează feminitatea.  În plus, acest cristal este indicat femeilor, protejându-le pe acestea de anumite boli.

Inel lucrat manual în India, cu perla Arcin

Pentru a obține un look vintage, un inel cu perlă Arcin poate fi alegerea perfectă, pentru că este lucrat manual, de cei mai iscusiți bijutieri din India, având o mulțime de detalii realizate ireproșabil. Un astfel de inel te va impresiona cu siguranță, motiv pentru care merită să-l adaugi în colecția ta!

Inel din argint și malachit

Dacă te afli în căutarea unui accesoriu elegant, poți opta pentru un inel lucrat manual în India, din argint și malachit. Piatra de malachit era foarte populară în Antichitate, în Egipt și Grecia, țară în care aceasta era folosită pentru realizarea amuletelor.

Bijuteriile sunt prietenele cele mai bune ale femeilor. Din acest motiv, un inel din argint, cu model unicat reprezintă cu siguranță cadoul perfect pentru o persoană specială, pe care vrei să o impresionezi cu un gest prețios. Inelele lucrate manual sunt realizate cu mare atenție, iar detaliile sunt ireproșabile în cazul acestora.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri