18 Februarie 2019 publicat în Lifestyle 33 share-uri

Am ales câteva dintre cele mai scumpe parfumuri de la branduri apreciate și pe care le poți oferi cuiva special.

Ai crede că bijuteriile sau hainele de lux se clasifică drept cadouri extravagante, dar cosmeticele câștigă interes. Aparent cele mai scumpe parfumuri au devenit extrem de populare în rândul doamnelor care, uneori, așteaptă atenții prețioase pentru a fi impresionate.

Atunci când vine vorba despre a cuceri o femeie, lucrurile nu se calculează doar în lucruri materiale. Până la urmă nu despre asta este vorba când vrei să îi arăți celei dragi că o placi, ci este suficient să știi să asculți, să dai un sfat, să înțelegi, să zâmbești și să transmiți energie pozitivă. Dacă vrei să surprinzi și să impresionezi în egală măsură, ai putea opta pentru cadouri dintre cele mai costisitoare - doar ca o atenție și o reamintire a cât de mult contează ea pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi

Nu este obligatoriu să cumperi cele mai scumpe parfumuri din lume, pentru că unele sunt pot egala costul unei mașini și nu este cazul să exagerăm. În schimb, te poți orienta către cele pe care ți le permiți și care sunt foarte populare. Nevoie de sugestii? Am ales noi câteva dintre cele mai scumpe parfumuri de la branduri apreciate și pe care le poți oferi cuiva special.

Parfumuri scumpe pentru damă: arome cu compoziții delicioase

Apă de Parfum Christian Dior Addict

Dacă îi plac parfumurile scumpe ca intensitate, nu neapărat că preț, Christian Dior Addict ar putea fi o alternativă cool. Parfumul oriental-floral pentru femei este senzual și invită la îndrăzneală, la provocări, la libertate și exuberanță. Este o combinație vibrantă în care se îmbină note proaspete și captivante de mandarine cu un amestec tunisian de portocale, la mijloc fiind iasomia, vanilia de Bourbon conferind o notă de căldură.

De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

O poți comanda aici

Bvlgari Collection parfum Le Gemme Ashlemah

Brandul de parfumuri de lux Bvlgari este unul italian, marca inspirându-se din delicatețea atemporală a artei romane. Parfumul floral Collection Le Gemme Ashlemah promovează naturalețea și feminitatea, fiind o mireasmă sofisticată cu un farmec aparte: se potrivește doamnelor romantice și visătoare. Ca ingrediente are heliotrop, lavandă, violetă.

Îl poți comanda aici

Chanel apă de parfum Chanel No. 5

Poate că nu este cea mai costisitoare apă de parfum, dar Chanel No. 5 este una dintre cele mai vânate arome - un simbol al eleganței și al rafinamentului. Se remarcă prin notele de vârf aldehide, neroli, ylang-ylang, piersică și bergamot, la bază având lemn de santal, vanilie, lichen și paciuli. Creat din 1921, Chanel No. 5 este unul dintre cele mai vândute parfumuri din lume, deci cu siguranță o alegere câștigătoare.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai încurajatoare citate despre succes Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Îl poți comanda aici

Pentru el si pentru ea: parfumuri scumpe unisex

Giorgio Armani Apă de parfum Armani Prive Eau de Jade

Un parfum unisex complex care face parte din categoria olfactivă citrice, Armani Prive Eau de Jade are în compoziție arome ca bergamot, neroli tunisian, piper și mosc, ceea ce îl face nu doar unul dintre cele mai scumpe parfumuri, dar și printre cele mai seducătoare, cu miresme picante ușor înțepătoare. A fost lansat în 2004 și este extrem de intens, rezistent, cuceritor.

Îl poți comanda aici

Tom Ford apă de parfum Neroli Portofino

Apa de parfum Neroli Portofino este una unisex citrică aromatică, lansată în anul 2011 în portofoliul Tom Ford. În note de vârf se îmbină bergamota și mandarina, iar în cele de mijloc se evidențiază floarea de portocal. O esență rafinată, nu cea mai scumpă, dar cu siguranță unul dintre cele mai apreciate parfumuri - un miros simplu, o reinterpretare a celor clasice, un mix mediteranean care invită la discuții dintre cele mai interesante.

Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin

O poți comanda aici

Bond No. 9 B9 parfum unisex

Printre parfumuriile scumpe, poți găsi și parfumuri unisex. Bond No. 9 B9 poate fi luat în considerare drept un cadou extravagant, fiind unul oriental pentru ocazii speciale, perfect de folosit seara. Este excentric, cu note joviale - chihlimbar, gardenie, mosc, șofran - pentru o reprezentare tinerească a unei miresme originale. Are acorduri principale de flori albe și mosc, ceea ce îl face perfect pentru ținutele urbane.

Îl poți comanda aici

Foto homepage: Robert-Horvat /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri