13 Martie 2019 publicat în Lifestyle 222 share-uri

Și te răstoarnă în ploaie caldă peste inimile oamenilor făcându-i mai buni!

de Alexandra Șerban

Râzi fiindca râsul îți înnobilează viața și te răstoarnă în ploaie caldă peste inimile oamenilor făcându-i mai buni! Și apoi dansează - dansează prin felul tău de a privi, de a atinge lucrurile, de a vorbi, de a alina, de a fi! 

Ia-ți timp să fii cu tine, ia-ți timp să îți revii, ia-ți timp pentru furii,  copilăroșenie, nebunii frugale  ce te fac să fii mai caldă, mai împlinitoare- redându-te și cunoscându-te! Ieși în lume și află cum e să faci nebunii, să le observi sau doar să le creionezi! Fii! 

În orice clipă, lasă-ți stările emoționale să te transforme într-un cocktail plin de culoare, de pulsiuni, de viață și de insurmontabilă schimbare- cu tine cerul știe ce-nseamna a iubi, pământul scoate roade și viața se aprinde în CRUNTELE-I pustii. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp…

Foto: Yuganov Konstantin /Shutterstock

Azi ești atâta de calmă și de blândă, mâine ești intempestivă și năvalnică ca o furtună, te transformi în așchii de gheață și în catifeaua moale în zorii unei alte zile. Te înțelegi, te cerți, râzi și plângi, te zgârii atât la propriu, cât și la figurat, te faci că nu mai vezi, te amăgești, singură te entuziasmezi, îți place să te minți, vrei să știi adevărul, taci sau vorbești prea mult și te intrebi uneori, in ceasurile adâncii al nopții ori în răsăriturile  necunoscute ale noi zile: ce ecuație matematică a folosit DIVINUL de te-a făcut să știi ce vrei și totodată să nu-ți mai placă nimic din ceea ce, acum câteva secunde, îți aducea senin în colțurile gurii și îți alunga de pe față cele mai adânci umbre?! 

ROAGĂ-te! Să TE învețe cum să te iei, cum să te înțelegi și cum să te revelezi lumii! Tu ești ființă făcute din cele 3 duhuri, 7 lacuri și îmbrățișarea luminilor  cu multe umbre - nuanțe în care natura cu calm te-ntrepatrunde!

SCHIMBARE este înscris pe întregul tău corp, în mintea ta și pe curbura tălpilor ce goale sărută maluri, ating valuri și scrutează zarea... De atâtea ori ai vrut să fugi total în lumea asta așa mare, în fiecare din cele 4 colțuri, dintr-o dată să te pierzi. Dar, cumva, nu ai mai știut unde... ai respirat adânc și ai admis iarăși că tu, știi și nu știi cu adevărat ce vrei, dar minunea care ești oricum se împrăștie în astă lume! 

Azi soarele s-a hotărât să vină mai aproape de tine, să te inspire și să ți se așeze mângâietor nu doar în păr, ci pe întreaga ta piele, albă, catifelată, bronzată sau doar nesărutată așa cum vrei. 

Azi soarele s-a oprit pe umbra ta și a luminat-o - să știi cum să te iei, să-ți lumineze întunecatul, nesiguranța și iluziile vieții  pe care-o numeri în rotundele mărgele: roșii, verzi ori doar fosforescente și lucioase.... mărgele care sunt anii tăi, nenumărați cu adevărat atunci când  iubirea te cuprinde vrei nu vrei. 

Azi, Soarele poartă numele unui bărbat și asta te preschimbă automat - după atâta alergătura pe care ai avut-o'n tine, năvălnicia ta  e pusă între maluri- și asta îi prinde atât de bine- fiindcă prinde-o direcție spre-un singur loc. Azi, aici, acolo unde ți-e menit să prinzi atâtea rădăcini și să creezi un arbore care să creeze o nouă lume. 

Femeie, tu, ființă de aer, lumina, foc si apă!

* Un articol de Alexandra Șerbanviatanevindeca

Foto homepage: Anna Demianenko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri