17 Aprilie 2019 publicat în Lifestyle 30 share-uri

Armina Popeanu are 29 de ani și de 5 ani este antreprenoare. Face genți, pe care le pictează, iar de cam un an a început să scrie povești și pe pantofi. De ce este inedit ce face această tânără?

Comunicat de presa

Pentru că, de fapt, picturile ei sunt niște cărți poștale pe care le poți purta cu tine, peste tot, la birou sau la o întâlnire, în alte călătorii sau pur și simplu atunci când ieși în oraș cu prietenii.

Colecția Wanderlust de genți și pantofi pictați are ca inspirație vacanțele Arminei Popeanu, o tânără antreprenor care și-a dat seama destul de repede că nu este făcută pentru meseria de arhitect clasică – care presupunea de altfel un job destul de static -, ci mai degrabă preferă să-și exprime artistic viziunea asupra liniilor care definesc identitatea unui spațiu. Astfel, toate creațiile ei respiră linii geometrice, elemente arhitecturale reinterpretate, aducând în fața clientului o adevărată creație artistică. De altfel, piesele din colecțiile ei, fiind pictate manual, sunt unicat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Don Miguel Ruiz: Rugăciune pentru Libertate (libertatea de a fi cei care suntem cu adevărat) și Iubire Îți doresc timp… Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Wanderlust este, pentru mine, colecția care ține viu dorul de ducă și aventurile. Mă inspir din propriile călătorii, dar și din cele ale prietenilor, dar mai ales ale clientelor Lyria. Pentru că, de exemplu, unii vor să imortalizeze un sentiment, o emoție resimțită într-o călătorie anume, cum ar fi o plimbare prin ploaie într-un Istanbul încărcat de istorie”, a explicat Armina Popeanu.

Astfel, colecția de povești-ilustrate din călătorii crește cât se poate de firesc, a mai completat ea. Designerul privește vacanțele drept o sursă continuă de inspirație, o modalitate de a se reconecta cu sine, reușind astfel să găsească idei pentru colecțiile următoare. Pe rând, pe gențile și pantofii Lyria au apărut moscheele din Istanbul, gondolele venețiene, siluetele caselor nordice, locuințele inconfundabile din Santorini, frânturi din creațiile lui Gaudi – reinterpretate -, dar și elemente arhitecturale inconfundabile precum turnul Londrei sau Colosseumul din Roma. Toate aceste peisaje celebre apar pe o piele de calitate superioară, pentru care designerul merge la cumpărături tocmai în Italia. De ce? Am o relație specială cu pielea naturală, dar și cu restul materialelor. Trebuie să mă asigur că textura lor va fi plăcută la atingere, cu atât mai mult textura pielii, care este un material natural și care, la fel ca lemnul, trăiește mult timp după prelucrarea lui”, a explicat Armina Popeanu.

Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi... Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața?

Rațiunea de a dezvolta un business de accesorii pictate a fost una care a șinut mai degrabă de inimă, căci da, inima are rațiuni pe care mintea nu le cunoaște. Astfel, s-a axat pe o nișă destul de clară, poveștile pictate fiind preferate de o anumită categorie de persoane. ”Avem cliente care revin de 2-3 ori pe an pentru un accesoriu nou, ceea ce este destul de rar în industrie, având în vedere că gențile și pantofii pictați trebuie să se muleze exact pe personalitatea celei care poartă aceste accesorii. Pictura este, de cele mai multe ori, o oglindă a personalității, fiind preferată de persoane care călătoresc mult, care pun preț pe expriență mai mult decât pe obiect în sine”, a mai explicat Armina Popeanu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri