25 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 1243 share-uri

Iată 25 dintre cele mai cunoscute citate de Steve Jobs care pot să îți schimbe modul de a gândi:

Steve Jobs a lăsat în lume o moștenire importantă. Nu e doar modul cum a știu să crească o companie influentă, Apple, ci și modul înțelept și inspirațional de a aborda munca și provocările. Iată 25 dintre cele mai cunoscute citate de Steve Jobs care pot să îți schimbe modul de a gândi:

25 de citate de Steve Jobs care îți pot schimba modul de a gândi

Steve Jobs, citate despre viață

1. Lucrurile mele favorite în viață nu costă bani. Este foarte clar că cea mai valoroasă resursă pe care fiecare o avem este timpul.

2. Ai curajul să îți urmezi inima și intuiția. Ele știu cumva ceea ce trebuie să devii tu.

3. Uneori, viața te va lovi în cap cu o cărămidă. Nu îți pierde încrederea.

4. Timpul tău este limitat. Nu ți-l pierde trăind viața altcuiva. Nu fi încătușat de dogmă - adică a trăi ca rezultat al gândirii altora. Nu lăsa ca zgomotul opiniilor altora să înece vocea ta interioară. Și, cel mai important: urmează-ți inima și intuiția.

5. Nu avem șansa de a face prea multe lucruri în viață, așa încât, oricine ar trebui să fie foarte bun în domeniul ales. Viața e scurtă, știi? Și dacă fiecare am ales să facem un anumit lucru în viața noastră, atunci să fie foarte bun. Trebuie să merite.

6. Cel mai măreț lucru este atunci când pui suflet și inimă în ceva pe o perioadă extinsă de timp și acest lucru merită.

Foto: Shutterstock/ Castleski

Steve Jobs, despre muncă și plăcerea de a munci

Singurul mod prin care poți face o muncă de calitate este să iubești ceea ce faci. – Steve Jobs

7. Sunt la fel de mândru de lucrurile pe care nu le-am făcut, ca de cele pe care le-am făcut.

8. Calitatea e mult mai importantă decât cantitatea.

9. La început, când vrei să rezolvi o problemă, prima soluție pe care o găsești, este foarte complexă așa că foarte mulți oameni se opresc în acel punct. Dar dacă mergi mai departe și trăiești cu problema, și începi să dai la o parte mai multe straturi, poți adesea să ajungi la cele mai elegante și simple soluții. Cei mai mulți oameni nu pun timpul și energia ca să ajungă acolo.

10. Fii un etalon pentru calitate. Unii oameni nu sunt obișnuiți cu mediile unde excelența este sistemul de măsură.

11. Principalul meu model de business sunt The Beatles: au fost patru băieți care au reușit unul pentru... celălalt, să își țină sub control tendințele negative și s-au echilibrat unul pe celălalt, iar totalul a fost mult mai grandios decât dacă îl luai pe fiecare în parte.

12. Uneori, atunci când inovezi, faci greșeli. Este bine să îți recunoști greșelile și să treci repede mai departe pentru a îmbunătăți alte inovații.

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri