25 Iunie 2019 publicat în Lifestyle 12 share-uri

Chiar dacă trendurile se schimbă în modă, atunci când vine vorba de vară, există câteva aspecte care nu se vor demoda niciodată, atât în materie de îmbrăcăminte.

Vara e aici și odată cu sezonul călduros a venit momentul să schimbi și garderoba. Însă nu trebuie să te grăbești și să dai la o parte tot ce ai în șifonier. Chiar dacă trendurile se schimbă în modă, atunci când vine vorba de vară, există câteva aspecte care nu se vor demoda niciodată, atât în materie de îmbrăcăminte, cât și de machiaj. Iată câteva sfaturi de care poți să ții cont an de an:

1. Alege fibrele naturale

Atunci când temperaturile de afară cresc din ce în ce mai mult, e important să alegi haine din materiale care îți lasă pielea să respire astfel încât să transpire mai puțin. Cele mai bune variante sunt hainele din fibre naturale precum bumbac, mătase sau in.

2. Și culorile contează

Pe lângă faptul că alegi fibrele naturale, e bine să porți culori cât mai deschise, de preferat alb sau culorile pastelate, deoarece acestea nu atrag la fel de multă căldură precum culorile închise. În plus, articolele vestimentare în nuanțe deschise au și un vibe văratic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

3. Poartă încălțăminte ușoară

Renunță la pantofii aceia sport în care simți că te încălzești și care nu îți lasă pielea să respire. Optează pentru variante de vară, așa cum ar fi o nouă pereche de sandale, mai ales că sunt cea mai bună variantă pe care o ai la îndemână. Poți alege și o pereche de teniși subțiri, de preferat în culori deschise.

4. Optează pentru haine lejere

Spuneam mai sus că e bine ca vara să porți articole vestimentare din fibre naturale, însă la fel de bine este să alegi haine lejere, nu mulate. Te vei simți mult mai confortabil și vei transpira mai puțin, indiferent că e vorba de rochii, tricouri, fuste sau pantaloni.

5. Cât mai puțin machiaj

Nimic nu e mai rău decât un machiaj care să îți încarce tenul într-o zi toridă de vară. Așa că cel mai bine renunți la acel tuș de ochi negru, la culorile închise și fondul de ten aplicat în multe straturi în schimbul unui machiaj natural și simplu și nuanțelor de nude sau pastel. De preferat ar fi să alegi produse care au factor de protecție solară.

Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile

6. Pălăriile sunt mereu o idee bună

Cu siguranță ai una sau mai multe pălării în garderobă, iar dacă nu, atunci e timpul să faci o schimbare. Nu sunt doar accesorii care te ajută să te protejezi de soare, ci îți pot transforma complet ținuta și îi pot da un aer chic. Cele mai potrivite pălării de vară sunt cele din pai, pe care poți să le decorezi cu o eșarfă colorată.

7. Fii creativă cu patternurile

Nu doar culorile deschise și pastel merg mână în mână cu vara, ci și tot soiul de patternuri colorate, fie ele cu flori, fructe, dungi sau cu diferite desene amuzante.

Nu mai rămâne decât să accesorizezi cu bijuteriile tale preferate, să îți pui ochelarii de soare și ești gata. Ține cont de sfaturile de mai sus și combină piesele vestimentare preferate, astfel încât să arăți și să te simți bine, cât e vara de lungă.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Sursa foto main: By ARTEM VOROPAI/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri