13 Ianuarie 2020 publicat în Lifestyle 61 share-uri

Dacă iți dorești cu adevărat să fii fericit, atunci trebuie să știi că fericirea începe când se termină zona ta de confort.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să cunoască secretul fericirii. Nu numai să-l cunoască, dar să-l și aplice în viața lor. Pentru că fericirea este dreptul nostru din naștere.

Poate v-ați întrebat:  Dacă toți ne dorim fericire de ce alegem să rămânem în situații care ne aduc atâta nefericire? Cum ar fi, spre exemplu, o relație abuzivă sau un job despre care spunem în fiecare zi că „ne omoară”. Răspunsul pe care îl primesc de fiecare dată când pun această întrebare este invariabil același: nu am de ales. „Ce o să mă fac dacă rup relația cu partenerul meu, cum o să mă descurc, cum o să cresc singură copilul, ce-o să spună lumea? Dacă îmi dau demisia, cum o să plătesc facturile? Cum o să mă descurc fără bani? Cum o să trăiesc?”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice Rețetă de chec alb. Uite ce minunăție poți să faci cu albușurile rămase

Adevărul este că nimeni nu face nimic din ceea ce nu dorește să facă. Deci, ai de ales. Și dacă ai de ales, de ce alegi să stai în situații care îți provoacă atâta durere și suferință? Răspunsul e simplu: pentru că este confortabil, pentru că este familiar minții tale, pentru că e mult mai ușor să-i consideri pe alții responsabili pentru viața ta. Pentru că nu crezi că se poate trăi și altfel. Însă, dacă iți dorești cu adevărat să fii fericit, atunci trebuie să știi că fericirea începe când se termină zona ta de confort.

Atunci când începi să te simți inconfortabil începi să crești, să evoluezi. Decizia de a ieși din zona de confort este una foarte curajoasă pentru că alegi să faci un salt în necunoscut. Și asta presupune credință. Credința că, deși nu știi ce te așteaptă, nu știi ce o să întâlnești, o să fii în permanență susținut și ajutat. Ajutat să-ți vindeci rănile provocate de convingeri limitative și negative. Susținut să creezi ceva diferit în viața ta. Ceva care să aducă fericire sufletului tău.

Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Dacă ești în căutarea rețetei perfecte pentru fericire și dacă crezi că ceea ce îi face pe alții fericiți te va face și pe tine, ei bine... Dă-mi voie să-ți spun un secret: nu există rețeta perfectă pentru fericire. Da, ai citit bine. Secretul constă în a a scrie propria ta rețetă pentru fericire. Atunci când înțelegi că ai puterea de a crea ceva diferit în viața ta, că ai puterea de a schimba nefericirea în fericire, nu-ți mai rămâne de facut decât un singur lucru: să folosești această putere, atât în folosul tău, cât și al celorlați.

de Nicoleta Drăghici

Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui

Foto fr si main: By fizkes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri